Bye-bye Palkovics?

2022. november 11. 19:38

Azt nem tudni, miben áll a türk vízió, remélem, Mohács vagy ilyesmi nem szerepel benne.

2022. november 11. 19:38
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Zavart érzek az Erőben. Távozik az egyik Jedi-lovag. Illetve miniszter, ami még nagyobb veszteség. A Mester meg napokon át nem mondott semmit. Igaz, most éppen a Türk Tanácsnál mesterkedik, mint mondta: azon van, hogy »a türk víziót sikeresen végrehajtsák«. Azt nem tudni, miben áll a türk vízió, remélem, Mohács vagy ilyesmi nem szerepel benne.

Legalább üzenhetett volna valami megnyugtatót, mert a türk víziót nem tudom teljesen ebbe a kategóriába sorolni. Hiszen micsoda lovagot vesztettünk! Megszámlálhatatlan, ki mindenkit kaszabolt már le a fénykardjával a Mester egyetlen szemvillanására. A CEU-t, az Akadémiát, a Színművészetit és úgy általában az egyetemi autonómiát, a szakképzést, a meteorológusokat, hogy az apraját ne is említsem. Igazi Terminátor volt, a Halálosztó, bár az már egy másik film. Mi meg csak néztünk, mint a moziban.

Elvállalta, olykor kezdeményezte is a piszkos munkát. Lehet, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet? Vagy igaz, hogy a buzgó végrehajtó egyszerre megmakacsolta magát, és Mr. Igenis váratlanul nemet mondott hatásköre megnyirbálására? Több kollégájától eltérően neki van hová visszamennie, elismert és nyilván tehetséges műszaki ember, akadémikus, nem is nagyon érteni, miért kellett neki ez az egész ámokfutás és a vele járó blama.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. november 13. 07:22
Kolozsi Ádám megírta neki e-telexen mit kell mondani a mutternak...
fogas paduc
2022. november 12. 18:50
Kedves Ildikó! Azt nem kérdezem meg, hogy ön mikor távozik. A mohácshoz meg annyit, hogyha I Ferenc francia király nem menedzseli a porta pénzügyeit, és a genovai és velencei hajósok fejenként egy aranyért nem viszik át a Boszporuszon az eu-s szolidaritás nevében a Szultán 100 000 -s seregét, akkor ugye könnyen belátható, hogy nem lett volna MOHÁCS I. ( Igaz, akkor a 2. mohácsi csatára sem lett volna szükség), mi több nem lett volna Trianon......
Revízió
2022. november 12. 15:18
Ildikó, te mindig is a nyugat szajhája leszel !
Palatin
2022. november 12. 15:01
Ildikó, neked már régem lejárt a szavatosságod Csak hülyeségeket tudsz lotyogni, amire ma már nincs igény. Tarts szemináriumokat a náci-libernyányák törmeléknek, ök még hallagatnak rád.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!