Szalah-t úgy kellett lefogni, összebalhézott Klopp-pal (VIDEÓ)

2024. április 27. 17:22

Nehezen viselte a Liverpool egyiptomi labdarúgója, hogy csak csereként, a 79. percben küldte őt pályára a német edző a West Ham elleni szombat délutáni Premier League-meccsen.

2024. április 27. 17:22
null

Nyitókép: Justin Setterfield/Getty Images

 

Egyre távolabb kerül a Liverpool a bajnoki címtől, és ezt egyesek nehezen viselik a csapatnál. A bajnokságban 3. helyen álló együttes a hétvégén csak 2–2-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel a London Stadionban. Az Everton elleni vereség után Szoboszlai Dominik, Mohamed Szalah, Darwin Nunez, Curtis Jones és Ibrahima Konate is csak csere volt szombaton.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának nyitó mérkőzésén a vörösök cseréi előtt Mohamed Szalah meglehetősen feldúltan reagált Jürgen Klopp valamilyen megjegyzésére. Az elmúlt hetekben magához képest gyengébben játszó egyiptomi csatárnak a német edző odaszólt valamit, ami utána felhúzta magát, olyannyira, hogy Darwin Núneznek és Joe Gomeznek kellett őt lefognia. Azt nem tudni pontosan, min akadt ki Szalah, de az jól látszott a tévéközvetítésben, hogy nyugtatni kellett a társaknak a támadót.

Az esetnek biztosan lesz még utózöngéje, és Kloppot is meg fogják kérdezni az újságírók, hogy mit mondott a csatárának, aki annyira felidegesítette magát.

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solyomtomi-2
2024. április 28. 09:56
A fasszopó apádat fogták le, mert neki akart menni a kurva anyádnak a távoltartási végzés ellenére.
Squalline
2024. április 27. 22:06
Nego olyan sarkalós gólpasszt adott, hogy csak pislogott a párizsi stadion. Persze a csatár is nagyot alakított ezzel a gólpasszal, gyönyörűen belőtte. PSG - Le Havre: 1-2 a félidőben. Nego az első szintén szép tiki-taka gólban is benne volt. Erdemes rákeresni majd, bármi is lesz a vége ennek a meccsnek. Nego és csapata tisztesen helytáll. Ilyenkor látni, hogy pl. a pool mint, csapat milyen mélyen van most, és amire a pool támadók nem képesek, azt hogy oldja meg egy tizenvalahanyadik kiesés szélen imbolygó francia kiscsapat.
akkor ki
2024. április 27. 21:54
A Liverpool kudarcának okozói Klopp, Szalah és Nunez! Dominiknak semmi köze a kudarchoz! Szarul játszik az utóbbi időben, de nem rajta mentek el a meccsek! Kell a bűnbak és ki az? Qansah (nem tudom leírni), Dom, Konate, Virgil, Endo?! . És ezekből nyilván a fő-fő, az újonc, akiben a hülye angolok Gerrardot várták! A helyzet az, hogy nem Gerrard, ő Szoboszlai Dominik! Azt elbaszta, hogy reklámot csinált a tetoválásával, mert ha szimplán viseli és max az öltözőben csodálkoznak rá a Gerrard idézetre, lehet lapos marad az ügy, de harsányan hirdette minden médián, amire vérszemet kaptak a Pool szurkolók! Dom jó lesz, ha elől szabadon játszik, játssza a fociját, szerzi a gólokat és nincs kiszolgálási kényszer akkora, mint most! Hajrá Dominik!
akkor ki
2024. április 27. 21:40 Szerkesztve
Foden jóformán sokáig csereként állt be a MC-be, megtalálták a helyét, mert felismerték, hogy félelmetes bombái vannak! Nem csicska kiszolgálónak kiáltották ki, hanem a csapat érdekeit előtérbe helyezték az egyéni érdekekkel szemben. Foden a 16 os környékén mászkál szabadon, hol szélen, hol középen bukkan fel és keresi a réseket majd tüzel. Középpályás mint Palmer, aki szintén ontja a gólokat és szabadon játszik, de elől! Ha valaki előre hátra rohangál, mert a hülye védők 5 perc alatt tudnak megfordulni és az edző ezt kéri tőle az jó ha egy félidőt ki bír! Emlékezzünk Dom első 3 havi futásmennyiségére, nem csoda ha kivan! Utáltam a játékostársaim önzőségét, pláne ha sok ziccert kihagytak, de az Istennek nem adták le a labdát. Gólra játsszák, ha bénák, akkor vállalják is a felelősséget hiszen rajtuk megy el a meccs, és nem adtak sanszot társaiknak! Ezt Klopp felfedezte csak már későn. Nem hiába cserélgette le a fáraót meg az indiánt! Kár hogy nem hoztak azokra a posztokra konkurenciát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!