NER-foci, köpni kell

2020. június 27. 21:08

Nemsokára kiderül, hogy Tállai András Mezőkövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja jut ki az európai klubporondra.

2020. június 27. 21:08
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Azt hiszem sokunk véleményét nyilvánitották ki az elmúlt 10 év magyar focija, TAO pénzei, szénné fizetett botlábujai után a Debrecen drukkerek amikor ma a meccs végén bementek a pályára és leszedték a mezt a kiesett csapat játékosairól.

Miközben pedig az elmúlt 20 év legeredményesebb csapata kiesik, nemsokára kiderül, hogy a bohocligában Tállai András Mezökövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja lesz-e a harmadik, és jut ki az európai klubporondra.

NER foci, köpni kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 29. 10:29
Minden magyar futballra fordított forint pénzkidobás.
scriba
2020. június 29. 08:42
András, ilyen az, ahol bevezetik a baloldal csodafegyverét, a feltétel nélküli alapjövedelmet. A magyar fociban ez megvalósult, teljesítményelvárás nincs, pénz az államtól van. Az eredmény az egyre csökkenő színvonal, az adófizetők pénzével megtámogatva.
Kopa
2020. június 29. 07:32
Nemsokára kiderül, hogy Tállai András Mezőkövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja jut ki az európai klubporondra. Mennyivel jobb lenne, ha Abramovics magyar csapata, vagy valamelyik szaúdi herceg együttese játszana az európai kupában. Strabag és Swietelsky. Ismerős párhuzam?
akiaki
2020. június 28. 22:11
fityma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!