Január elején nyílik meg a gödöllői P+R parkoló

2013. január 02. 09:30

A korábban kihasználatlan, 3700 négyzetméternyi területen létesített parkolóban 124 gépkocsi és 104 kerékpár elhelyezésére van lehetőség, a B+R parkolót azonban csak később nyitják meg, mert a hatósági engedélyezési eljárás jelenleg is zajlik.

2013. január 02. 09:30

A hatósági engedélyek beszerzése és a pótlólagos munkák elvégzése miatt csak január 3-tól használhatják a gödöllőiek a vasútállomás királyi várója mellett júniusban átadott P+R parkolót. A létesítményhez tartozó B+R parkolót csak később nyitják meg, mert a hatósági engedélyezési eljárás jelenleg is zajlik.

A 130 millió forint összköltségű – 90 százalékban EU-s támogatású – beruházás Gödöllő önkormányzata és a MÁV Zrt. együttműködésében valósult meg. A korábban kihasználatlan, 3700 négyzetméternyi területen létesített parkolóban 124 gépkocsi és 104 kerékpár elhelyezésére van lehetőség. Négy autós helyet a mozgáskorlátozottak használhatnak, míg a biciklitárolóban hat akadálymentesített hely van.

A beruházás részeként 1800 négyzetméteren zöldfelületet alakítottak ki, kiépítették a közvilágítást, és térfigyelő kamerákat is felszereltek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!