Búcsúlevelet hagyott az autóban megfulladt kisfiú nevelőanyja

2023. április 18. 08:13

Öngyilkosságot emlegetett a nő, további részletek derültek ki.

2023. április 18. 08:13
null

Ahogy megírtuk, egy kisfiút holtan találtak szombat reggel Nyíregyházán egy terepjáró csomagtartójában. A nevelőanyát gyanúsítottként hallgatták ki. A nevelőanya nagymamája szerint egy félrenyelt ételdarab miatt fulladt meg a kicsi. A rendőrök a kocsi hátsó ülésén megtalálták a kisfiú egyéves húgát is.

Most az RTL Híradó arról adott hírt, hogy a nevelőanya, miután észrevette, hogy meghalt Sanyika, szerda éjjel kocsiba ült a kisfiúval és csecsemő húgával, majd két napig nem ment haza. Szilágyi László ügyész elmondta az RTL-nek: este, miután a nevelőanya megetette a kisfiút, aki

félrenyelt és megfulladt, a nő nem hívott segítséget,

orvoshoz sem vitte a gyereket.

Borzalmas részletek

Az ügyész közölte: a hajnali órákban, amikor a családja elaludt, mindkét gyereket az autóba tette a nevelőanya. A holttestet a csomagtartóban helyezte el, a kislányt pedig a gyermekülésbe ültette.

A nő állítólag két napon át autózott a környéken, közben ismerősei telefonon keresték.

Mint kiderült, végül szombat hajnalban mondta el, hol van, a férjével ezután bejelentést tettek a rendőrségen.

A csatorna úgy tudja, Nyíregyháza egyik társasházas övezetében történt a tragédia.

A nevelőanya búcsúlevelet is hagyott, amelyben öngyilkosságról írt.

Hozzátették: a két nevelt gyermeket még év elején emelte ki a családból a gyámügy egy szabolcsi faluból alultápláltság és a rossz lakhatási körülmények miatt.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolyka
2023. április 18. 12:34
13 éves kortól szülnek,nagynéni lesz a nevelőszülő, egész nap ül a padon a ház előtt és a 2 éves gyerek a házban asztalhoz kötve. Enni alig kap,és a verés mindennapos,na ez jó biznisz. Több mind egy éve hallottam az esetről az óta is a hatása alatt vagyok.Egy másik nagynéni mesélte el.Aki szül és nem tudja bizonyítani hogy képes tisztességesen felnevelni az kerüljön állami gondozásba.
Igazszó
2023. április 18. 11:59
Gyámhivatal, gyermekvédelem, védőnői szolgálat, gyermekorvos? Lófasz a seggükbe!
pipa89
2023. április 18. 09:21
Az a helyzet, hogy a háromgyerekes 17 anya a legnagyobb probléma. Ezt azért mondom, mert egy kétgyerekes 16 éves anyát látok minden nap, aki kimaradt az általánosból, akit köröztek, mert eltűnt, aztán ismét feltűnt az amúgy ötgyerekes családban, szült egyet, elvették tőle, aztán szült még egyet, elvették tőle és hallgatom naponta a tömegközlekedés ingyenes szociálpolitikai óráin, hogyan kell hímtagot lesz.pni, hogy ő is akar egy jobb mobiltelefont, hogy a magyarok hülye parasztok. A család öt gyereke közül ő második, az első is kimaradt... Végzettség, szakma, munka nélkül sokszorozza, termeli önmaga problémáját nekünk adófizetőknek. Na, ez a gond. Finoman fogalmaztam meg azt a verbális-magatartásbeli terrort, amiben nap, mint nap részem van egy magyar autóbuszon útban a munkába vagy hazafelé. Annyian vannak, hogy kisebbségben maradtunk és egyik sem dolgozik, mégis energiaitalt szürcsölnek hónap elején, ja tanulóbérlet az nincs, jegyet vesznek az iskolások is!!! Tragikus a magyar valóság...
BAJA
2023. április 18. 09:09
a Fényességes Nyugaton gondozóházban pont ilyen rendesen megfulladhatsz és kb havi 10 ezer Euróellenében az orvos sem ment
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!