Hallgatnak a baloldali politikusnők, miután jobboldali nőket kurváztak le a Klubrádióban

2024. február 12. 18:26

Dobrev Klára, Lendvai Ildikó és Kunhalmi Ágnes sem kommentálta a botrányos cikket.

2024. február 12. 18:26
null

Vasárnapi publicisztikájában Arató András, a Klubrádió vezetője odáig ment, hogy a szombaton lemondó Novák Katalint és Varga Juditot nemes egyszerűséggel lekurvázta. A cikk címe is az volt, hogy „kurvák cseréje”, azonban azóta azt már átírták a „Bútorok cseréjére”. 

Hétfőn Tényi István az ügyben becsületsértés vétség gyanúja miatt bejelentést tett a legfőbb ügyészségnél ismeretlen elkövető ellen. Tényi indoklása szerint az Alaptörvény 12. cikk első bekezdése alapján a köztársasági elnök személye sérthetetlen. Állítása szerint az államfő sérthetetlensége alkotmányjogi jogállásából következik, nevezetesen abból, hogy a köztársasági elnök Magyarország államfője, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.

Az Origo a botránnyal kapcsolatban több baloldali női politikust is megkeresett; arra volt kíváncsi, hogy mi a véleményük Arató címadásával kapcsolatban, szerintük belefér-e női politikusok lekurvázása. Azonban az esti órákig

  • sem Lendvai Ildikó,
  • sem Kunhalmi Ágnes,
  • sem Dobrev Klára

nem reagált a lapnak.

A portál arról is érdeklődött a fentebb említett politikusoknál, hogy a jövőben adnak-e interjút a Klubrádiónak, de értelemszerűen erre sem érkezett reakció. 

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2024. február 13. 09:21
Gratulálok az összes balos ribancnak.
dodek4b
2024. február 13. 08:18
Kádár kripta szökevény , régen nézett már tükörbe .
Perczel Éva
2024. február 13. 06:38
A baloldali politikusnők ehhez vannak szokva a mozgalomból, és otthonról? Ja, úgy könnyű.....
bsztcs
2024. február 13. 06:24
Feltettèk a hangtompitot???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!