Pálinkázással és magyar zenével zajlott Palvin Barbara lagzija

2023. július 19. 08:58

Ceglédbercelen tartották a világhírű modell esküvőjét.

2023. július 19. 08:58

A neves Vogue magazin írt a magyar modell magyarországi lagzijáról. A ruhákról megtudjuk, hogy az első egy Vivienne Westwood, a második egy Lorenzo Serafani, a harmadik pedig egy MERO volt Palvin Barbara és Dylan Sprouse szombati esküvőjén, amit Ceglédbercelen tartottak. Az eseményen folyt a pálinka és a magyar zene is, derült ki.

Emlékeztetnek: Palvin és Sprouse hat éve találkoztak először, amikor a modell betolakodott a színész elé a sorba egy rendezvényen. Amikor Sprouse szóvá tette ezt, ő állítólag megkérdezte: „Mi vagy te, egy hotdog-árus?” Aztán telefonszámot cseréltek.  Az esküvőt július 15-én szombaton tartották egy ceglédberceli rendezvényhelyszínen. 

Mint kiderült, pár 

abban az albertirsai templomban házasodott össze, ahol 34 évvel korábban Barbara szülei is. 

A polgári szertartás egy kis szigeten zajlott. Az első táncok után Sprouse elmondása szerint megittak néhány feles pálinkát és hagyományos magyaros zenéket hallgattak. Palvin szerint „beletelik egy kis időbe, amíg megszokom, hogy mostantól Mrs. Sprouse vagyok”. Nemsokára hazamennek Los Angelesbe, pihennek, majd pedig elkezdik szervezni az őszi kaliforniai lagzit, írják.

Nyitókép: Instagram
 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. július 20. 19:59
Aranyosak, kedvesek voltak, és láthatóan nagyon szeretik egymást. Ami még ennél is szebb volt, hogy direkt kihagytak minden rongyrázást, és bár adtak a megjelenésnek, ők maguk minden hivalkodas nélkül élvezték azt, hogy most már férj és feleség lettek. Dettó mindazok akik velük voltak. Jó látni, hogy ilyen is létezik. Pláne akkor, mikor önjelölt feltörekvők olyan rongyrázást csinálnak, hogy mindenen látszik, rengeteg pénz van mögötte, de vége az, hogy attól csak röhöghetnékje támad azl normális embernek.
nyugalom
2023. július 20. 13:26
Kulsőség, tetszelgés, pukkasztás! És? Meddig? Celebek, percemberkék.
alenka
2023. július 20. 00:01
Igazán szép ez a Barbie... Szebb lenne csukott szájjal... Sok örömet kívánok kettejüknek
pumuklik
2023. július 19. 16:20
Mi ebben a libában különös, hogy ennyire téma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!