Idősek otthonából jön a legmeghatóbb magyar rapvideó

2017. október 03. 19:59

Ritkán használhatjuk a megható jelzőt egy rapvideóra, amit azonban az újszászi otthon lakói hoztak össze bemutatkozó klipjükben, tényleg megindító.

2017. október 03. 19:59

Az újszászi otthon idős nyugdíjasai, demens és fogyatékkal élő lakói készítették egy megyei versenyre a magyar kibertér legjobb produkcióját: egy önironikus és megható rapvideót. A Szoljon.hu összeállításából azt is megtudhatjuk, hogy a csapatot Kerepesiné Bajor Zsuzsanna mentálhigiénés szakember készítette fel, az ő kreatív vénáját dicséri a dalszöveg és a kliprendezés is.

„Azért, mert eggyel több a lábam, még nem vagyok több tenálad!” – hangzik el a néhány perces klipben, amelyet mostanra több mint tízezren láttak a Youtube-on. Az otthon lakói saját, küzdelmekkel teli, mégis vidám életüket mutatják be, amit mindenkinek érdemes megtekintenie.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2017. október 04. 15:28
Nekem nagyon tetszik. Bevállalósok, annyi szent :-))
annamanna
2017. október 04. 06:09
Iszonyat aranyosak, az Isten áldja meg őket. Kiválóak a helyi dolgozók, elképesztő, hogy ezt összehozták, király! :) Fantasztikus, tényleg, nem értem, ebbe hogy képes valaki belekötni, annyira bájos és kedves. Ahogy az egyik nő is mondta közben: "Legyél velem..... kedves!"
cutcopy
2017. október 03. 22:11
Az ember addig él amíg a világa élteti, nincs ebben semmi kivetnivaló..
Poszata
2017. október 03. 22:07
És ezek a szerencsétlen emberek telefonja csörren meg a "Jobbik megsértette az idős embereket" -üzenettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!