Pokorni: Lehetőség az életpályamodell csúszása

2012. október 09. 08:29

Nem számoltuk ki rendesen, hogyan adjuk a pedagógusoknak a jó és a rossz közötti különbségtételre alkalmas életpályamodellt – nyilatkozta az Indexnek Pokorni Zoltán azzal kapcsolatban, hogy a költségvetési hiány befoltozására a tanároknak ígért pénzt használja fel a kormány.

2012. október 09. 08:29

Pokorni szerint az eddigi kidolgozatlanság miatt lehetőségként kell felfogni az életpályamodell négy hónapos csúszását. Demeter Ervin fideszes képviselő szerint csupán pár hónapos késlekedésről van szó.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. október 09. 10:56
"Pokorni szerint az eddigi kidolgozatlanság miatt lehetőségként kell felfogni az életpályamodell négy hónapos csúszását." Így van Zolika, lehetőség. Vagyis nem ördögtől való ez ahogy az elsőtitkár elvtárs mondani szok. Te pedig bármikor ánuszt csinálsz a bagólesődből ha az elsőtitkár elvtárs kéri...
liberálzöld.
2012. október 09. 10:41
"Nem számoltuk ki rendesen, hogyan adjuk a pedagógusoknak a jó és a rossz közötti különbségtételre alkalmas életpályamodellt " Dehogy nem! Nagyon jól kiszámoltátok! A megemelt játékgép adó, meg a hatékonyabb adóbeszedés volt a fedezete!
kjkj945
2012. október 09. 09:15
Kedves papa? politikusss!
El Duderino
2012. október 09. 09:10
Szerintem meg politikus életpályamodellt kéne kidolgozni, ami magában foglalja, hogy a parlamenti képviselők és miniszterek, egyéb tisztségviselők bére sosem lehet nagyobb a mindenkori minimálbérnél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!