Nemcsak csontvelőig korruptak, de totál hülyék is a tetejébe

2022. december 15. 19:38

Hogy a lavina hol áll meg, az még kérdéses.

2022. december 15. 19:38
null
Hegyi Zoltán
Magyar Nemzet

„Hogy a lavina hol áll meg, az még kérdéses. Mert Katar az „Európai Parlament gazdasági és politikai döntéseinek befolyásolásával” kapcsolatban csupán egy kis halnak tűnik az öbölben. Meglátjuk, hogy lesz. Úgy, ahogy szokott, tehát a vizsgálat lezárul, felejtse el, és közben a második vonalból előlépnek az ugyanolyanok, vagy elkezdenek záporozni a további kérdések. Hogy kinek az érdekét szolgálják az agyalágyult szankciós csomagok, miközben vidáman üzletelnek az oroszokkal, a lengyelek és a magyarok folyamatos csesztetése, Európa térdre kényszerítése, a Nyugat-Balkán újbóli tűzfészekké válása, a románok csuklóztatása és a többi.

Addig is örülünk, Vincent.”

Nyitókép: REUTERS/Yiorgos Karahalis

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2022. december 16. 15:09
Mert Katar az „Európai Parlament gazdasági és politikai döntéseinek befolyásolásával” kapcsolatban csupán egy kis halnak tűnik az öbölben. """Szijjártó: Az EU jobban tenné, ha nem kioktató, lenéző, leckéztető stílussal közelítene Katarhoz"""
Beszélgető
2022. december 16. 15:06
Szerintem az is befolyásolás, ha egy nyálacsorgó vénember odatüremkedik az eu vezetők közé, állandó belépőt kap, kéretlenül osztogatja az utasításait és azok meg hajbókolva teljesítik. A pénz nem minden...
olajfa1
2022. december 16. 10:28
Ursula TÚLSÁGOSAN IS CSENDBEN VAN! Kodály Zoltánnak megint igaza lett! "A CSEND A LEGFONTOSABB A ZENÉBEN!"... meg a politikában is!...
Dobrevita
2022. december 16. 08:37
"Nemcsak csontvelőig korruptak, de totál hülyék is" Nincs is ehhez semmi hozzáfűzni való, tömören precízen a lényeg. Aki ezt nem látja, nem érzi a bőrén, az már menthetetlen, totálisan kilúgozták az agyát a globális véleménygyárak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!