Mi nem vagyunk kormány, nem vagyunk tankerület

2022. október 05. 19:17

Mi senkit nem fenyegetünk kirúgással.

2022. október 05. 19:17
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Fontos megjegyezni, hogy a teljes Budapest-családban igyekszünk rezsitámogatást adni a dolgozóknak, erről tárgyalásokat kezdeményeztem a budapesti cégek reprezentatív szakszervezeteivel.

Mi nem vagyunk kormány, nem vagyunk tankerület, és ez csak azért kívánkozik ide, mert mi senkit nem fenyegetünk kirúgással, sőt, azon dolgozunk már egy ideje, hogy minden hulladékszállításban dolgozó kollégánknak megmaradjon a munkahelye. Persze ezek a tények sem zavarják a propagandasajtót, ezzel általában nem is foglalkozom, de mivel most a dolgozóinkat akarták becsapni, ezért pert indítunk azon propagandaoldalak ellen, akik a dolgozóinkat az elbocsátás fenyegetésével próbálták manipulálni.

A mi dolgunk most az, hogy miközben megértjük a dolgozók megélhetési gondjait, miközben a lehetőségeink adta keretek között keressük a megoldást, aközben mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a budapesti szemétszállításban tapasztalt fennakadás megoldódjon. Mivel holnap már harmadik napja fog szünetelni a hulladékszállítás a fővárosban, tájékoztattam a katasztrófavédelem illetékeseit és a fővárosi kormányhivatal vezetőjét, azaz a főispánt, hogy a hatályos törvények szerint a közegészségügyi kockázat megszüntetése érdekében a szükségellátást átmenetileg a katasztrófavédelemnek kell megszerveznie, amelyhez természetesen a főváros minden segítséget megad, amit tud.

Továbbra is megértést kérek a budapestiektől, és tudom, hogy ez egyre nehezebb lesz, de mi minden erőnkkel a helyzet megoldásán dolgozunk. Szükség lesz a budapestiek támogatására ahhoz, hogy behajtsuk a kormányon a tartozását, és elérjük, hogy a megélhetési válság közepette bűnbakok keresése és felelősséghárítás helyett a szociális krízistől sújtott emberek megsegítésével foglalkozzanak végre.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuco
2022. október 06. 13:51
Old már meg a kukás problémát, te semmirekellő, fészbúkozó faszfej!
csulak
2022. október 06. 13:43
Amikor hatalomra kerultle tobbszaz embert rugtal ki az allasabol politikai alapon, te mocskos hazug gazficko ami vagy ! KakiGeri ! https://www.origo.hu/itthon/20221005-hazudott-karacsony.html
Rézvirág
2022. október 06. 10:38
...és működésképtelenek is vagytok.
olvass
2022. október 06. 09:09
"Mi senkit nem fenyegetünk kirúgással." Pedig lehet, hogy kéne. Tegnap reggel óta (akkor kellett volna elszállítani) ott bűzölögnek a kukáink a ház előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!