Aggódunk Bencéért

2022. szeptember 26. 08:21

Sokat romlott Jávor állapota. Pár évre rá, hogy elfoglalta munkahelyét Budapest brüsszeli kirendeltségének élén, a Mandiner megpróbált utánajárni, mivel múlatja idejét a túlterhelt ökohazafi.

2022. szeptember 26. 08:21
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Az elhülyülés újabb tünetei jelentkeztek a harmadik éve brüsszeli jutalomüdülésen tartózkodó Jávor Benedeken. »A kormány szereti azt hazudni, hogy a békét támogatja. De nem« – tájékoztat közösségi oldalán a megroggyant zöldember, majd tételesen felsorolja az »oroszpárti« Orbán-kabinet bűneit: »Teljes családok megkínzását és tömegsírba lövését támogatja. Gyerekekkel teli színházak vagy szülészetek lebombázását támogatja. […] Háborús bűnösöket és háborús bűnöket támogat« stb.

Sokat romlott Jávor állapota. Pár évre rá, hogy elfoglalta munkahelyét Budapest brüsszeli kirendeltségének élén, a Mandiner megpróbált utánajárni, mivel múlatja idejét a túlterhelt ökohazafi. (Meg vajon mire költi a pazar iroda évi 34 millióról 112 millió forintra emelt büdzséjét.) Ismeretes, Karácsony Gergely főpolgármester azzal küldte ki molinóábrázatú cimboráját, hogy innovációs és klímaügyekben képviselje a fővárost (bármit jelentsen is ez), plusz lobbizzon azért, hogy a liberálissá szivárványosodott, romkocsmává ittasodott Budapest az Orbán-kormányt megkerülve közvetlenül kaphassa meg az uniós pénzeket.

A riportból kiderült, Jávor kiküldött ehelyett inkább a bel- és világpolitika híreinek kommentálásával töltötte napjait, illetve – ha rájött a zöldroham – a magyar kormányzat paksi bővítési tervét kezdte ótvarolni. (Volt, hogy online sajtótájékoztatót celebrált szegény, ahol felszólította a kabinetet, azonnal mondja fel a beruházásról szóló szerződést. Akik tovább erőltetik a projektet, személyi konzekvenciákkal számolhatnak. Nem szeretne a helyükben lenni…) Most itt ez az ijesztő »oroszpárti« kirohanása…

Aggódunk Bencéért.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2022. szeptember 26. 15:15
"Sokat romlott Jávor állapota." közel sem annyit, mint a tiéd gyusza. és még azt mondják a segglakók, a seggnyalás nem hülyít! élő bizonyíték vagy az ellenkezőjére.
Bika57
2022. szeptember 26. 13:18
Jávornak olyan feje van mint egy bennett-kenguru
csulak
2022. szeptember 26. 13:09
Dogolj meg JAvor B elvtars
sagirdilsiz
2022. szeptember 26. 11:56
2020. 07.08. napi.hu: Az Európai Regionális és Fejlesztési Alapból az unió innovatív, fenntartható városfejlesztéssel kapcsolatos kezdeményezéseket támogat. Az uniós bizottság tájékoztatása szerint a budapesti XI. kerület (Újbuda) önkormányzata által beadott úgynevezett Cup 4 creativity című projekt az elnyert 4,3 millió eurós (1,53 milliárd forint) támogatást egy online kulturális közösség létrehozására fordíthatja. ---- Hol tart ez a pályázat? ---------------------------- Zugló még Karácsony polgármestersége idején nyert KÖZVETLENÜL 1 milliárd forintot az uniótól szociális lakás építésre........ hol vannak a lakások? .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!