A disznóölős klip után nem szeretnék Orbán píárosának a bőrében lenni

2022. január 18. 20:00

A célközönség szellemi zoknikból áll, akik mihelyt meglátják a vezért, rögtön elalélnak.

2022. január 18. 20:00
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Fideszpíár

Hát ezután a disznóölős klipp után nem szeretnèk Orbán píárosának a bőrèben lenni. Hogy annyira amatőrök legyenek, hogy egy olyan családhoz szeveztèk a vezért akik között úgy nèzett ki mint a kigömbölyödött Moha bácsi a törpe, ahhoz azèrt vagy tök alkalmatlannak, vagy titkos árulónak kell lenni.

Hogy aztán ezt a felvètelt mèg fel is tegyèk a netre, abból meg az látszik, hogy a cèlközönsèg szellemi zoknikból áll, akik mihelyt meglátják a vezèrt rögtön elalèlnak így nekik az ilyen apróság fel sem tűnik.

Hát ennyit a Fidesz agytrösztről, ès ezek uralják az országot 12 ève. Ez is sokat elárul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2022. január 19. 19:34
Jenő! A Budapest belvárosi lattés társaságon kívül már mindenki járt, részt vett disznóvágáson. Te is azt eszed. Hagyományos dolog (ezt a szót hogy utálhatod). Vidéken teljesen természetes, talán még ma is. Összejön a család, szomszédság, barátok. Evés-ivás, dínom-dánom. Sajnálom, hogy neked ez új, Jenő...
states
2022. január 19. 17:37
Nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor a választás estéjén bejelentik az újabb Orbán-kétharmadot, átkapcsolni az ATV-re, ahol általában Kéri Laci szakért. Aki üveges szemekkel mered maga elé, és azt motyogja, nem értem, nem értem. Április harmadikán sem fogja érteni az elvtársaival, meg a Jenővel együtt, aki alighanem még a mostaninál is pszichoszomatikusabb állapotba kerül.
fairly
2022. január 19. 15:09
Kaltenbach baloldali értelmiségi bácsi! Te mondasz véleményt, hogy " célközönség szellemi zoknikból áll, akik mihelyt meglátják a vezért, rögtön elalélnak" Akkor lássuk, mi a véleményed az összefogás prominens embereiről: az o1g felíratok alatt vonuló ellenzékről a freeszf-és rendbontókról a patkányozós Bangónéról,aki egy személyben q.....a jó rendező a lyukas zoknis Hadházyról a színjátékos Varjúról a rendőröket dobáló Fekete Gy. Andrásról a magyar helyesírás szabályait sem tudó Kunhalmiról a reppelő Szél Bernadettről a balhés magánéletű Jakabról a magamutógatós trágár Gréczyről (most kapott megbízatást, ő a kultúra színvonaláét felel MZP-nél) MZP zenés tik-tok klipjéről.......... tovább is van, mondjam még?
Plityu
2022. január 19. 14:32
Hogy némulnál meg. Ritka nyugodt ember vagyok, de ennek a bekkembukknak akkorát vernék a gambájára, hogy nyulat fogna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!