Egy röfi, egy művész

2022. január 18. 11:29

A miniszterelnök ismét a nagysikerű „én is hétköznapi ember vagyok” szerepben.

2022. január 18. 11:29
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„A miniszterelnök ismét a nagysikerű »én is hétköznapi ember vagyok« szerepben. Persze ott a megfelelő képsorozat az oldalán. Egy hétköznapi családhoz látogat, hétköznapi kockás ingben, disznóölésre. Pálinkáznak, hétköznapi pálinkával. A disznó is hétköznapi. A társaság kedves, Orbán is kedvesen tréfálkozik, hozzáértően pörzsöl, darál, szalonnát vág. Eddig rendben, bár az talán nem egészen klappol a képekhez, hogy aláfestésként szól a paradicsomos nóta, miszerint Magyarország előre megy. Minusz egy disznó, megjegyzem.

A videó címe: »Viszlát, röfi!« Emlékszem a »Helló, röfi«-re is. Azért én picit elgondolkodnék a jövőn azok helyében, akiket a miniszterelnök oly barátságosan szokott köszönteni.

Persze ezzel csak csipkelődöm. Ami igazán zavar, az a nem sokkal a disznóölős videó után feltett másik kép az oldalon. A kormányfő ezúttal a szolnoki művésztelepen tesz hasonló látogatást. Gondolom, szóltak neki, hogy ne csak a hétköznapi falusi ember szerepében mutatkozzon. Kellett a »finom szellemi ember« arculata is.

Így már kiegyensúlyozott. Egy röfi, egy művész.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. január 18. 21:15
Minden egyes megszólalása a kommunisták áldozatmillióinak ismételt meggyalázása.
Kristály
2022. január 18. 21:05
Ildikó ez nem az igazi mert ti csak az ember ölését csipitek az ember kinzást csipitek Márky is pont arra készül amit ti műveltetek . Nem disznó ölés hanem ember ölés csipikéled Ildikó???
PanzerMeyer
2022. január 18. 20:35
Lendvai "lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse: nem lesz gázáremelés" Ildikó, a kádári cenzúra gépezet egyik legvisszataszítóbb figurája. Ahelyett, hogy az elvtársaival együtt nehéz vasban üldögélne egy várbörtön legmélyén, kenyéren és vízen, itt osztja sz észt!
laborka
2022. január 18. 20:26
Még mibe akarsz belekötni? Emelt nyugdíj megjött?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!