Világszenzáció Mátészalkán: Peti bohóc 88 befeszült nyugdíjas előtt hírdette Don Gyurleone igéjét

2021. november 11. 10:05

Meredeken zuhan az érdeklődés a szivárványkoalíció tagjainak produkciói iránt.

2021. november 11. 10:05
null
Rőfös Géza
Kontra

„Egyesével megszámoltuk a résztvevőket, de lehet, hogy hibáztunk, és voltak 100-an vagy akár 110-en is a vándorcirkusz aktuális állomásán. A kormánydöntés tehát elmaradt, helyette egy rossz hangulatú nagymama- és nagypapa-találkozón vehettek részt az érdeklődők.

Nem tudjuk, ki engedte el hamarabb a 2022-es választási győzelem illúzióját: a baloldali ellenzék vagy a támogatóik. A kormányváltásra szövetkezett pártokra irányuló figyelem az előválasztással láthatóan elérte a zenitjét, azóta meredeken zuhan az érdeklődés a szivárványkoalíció tagjainak produkciói iránt.

Nem tudjuk azt sem, hogy Feri megsértődött-e, amiért a választók nem a nejét jelölték ki, hogy véres kardot lengetve csatába vezesse a moslékszövetség seregeit a felcsúti patás ördög gonosz birodalma ellen. Sok mindent megmagyarázna ez a forgatókönyv, de az okok talán lényegtelenek is. 

Közeleg a tél, egyre hűvösebb van a köztéri cirkuszi produkciókhoz, az ellenzéki politikus életciklusa pedig a húslégyhez hasonlóan hanyatló fázisba fordul, mire lehullanak a fák levelei. Lehet, hogy izzik a népharag, de annyira láthatóan mégsem, hogy elég ember menjen ki az utcákra.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamov
2021. november 11. 20:26
Ávós kiskakas.
KannibálTatárÚr
2021. november 11. 19:59
Mátészalka gyászba van, Mátészalka gyászba van, Jákob Peti halva van, Jákob Peti halva van...
Rocktoberi
2021. november 11. 19:05
Abban lehet valami, hogy Gyurcsány megsértődött Klárika bukása miatt. Azóta nem jártatja a pofáját. Hála Istennek!
Amon-Li-Sa
2021. november 11. 16:20
Don Gyurleone :DDD Most leköptem kávéval a billentyűzetet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!