Csak félve merem megkérdezni

2020. április 06. 07:59

Mi lenne, ha a pártok támogatásának elvétele helyett a templom felújítását csúsztatnák el egy kicsit?

2020. április 06. 07:59
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A Pasaréti Páduai Szent Antal Ferences Templom ingatlanfejlesztésének 1,8 milliárd forintos kormányzati támogatását Varga Mihály pénzügyminiszter jelentette be tavaly, a karácsony előtti napokban – írja a 24.hu. A plébánia most azt írta ki a Facebookon, a kormány kérésére a felújítást a válsághelyzet lezárása után haladéktalanul el is kezdik

Csak félve merem megkérdezni, mi lenne ha a pártok 1,2 milliárdos támogatásának elvétele (vagy az önkormányzatok megvágása) helyett, mondjuk a templom felújítását csúsztatnák el egy kicsit?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2020. április 06. 13:27
Az a mimimum, hogy félsz ilyen hülyeséget kérdezni.
nandu
2020. április 06. 13:23
Csak félve kérdem: az egyházaknak mekkora "tagságuk" van, milyen társadalmilag hasznos tevékenységet végeznek, működtetnek? És milyen mértékű a "tagság" hozzájárulása fenntartásukhoz? És a pártok? A nekik juttatott pénz a munkahelyteremtés kategória. Hol van a drága tagság hozzájárulása működésükhöz? Bár nem mindenben, mindig értek egyet az egyházak támogatásával, de a szerző felvetése a legócskább bolsi demagógia, egy kis libelár szájfénnyel feldobva.
Syr Wullam
2020. április 06. 13:19
Csak jámboran merem megkérdezni: A demokrata nem fél, ugyebár, benácultál a magánytól, hülyegyerek?
Mich
2020. április 06. 12:55
Te persze megint és mindenben csúsztatsz... De remélem George bácsitól a pénz csúszás nélkül megjött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!