Macron csak egy bábu

2018. szeptember 03. 15:11

A betegség a gazdasági menekülteket szervezetten betelepítő, szélsőséges liberalizmus. A gyógyszer pedig a keresztény nemzetek Európája.

2018. szeptember 03. 15:11
Mező Ferenc
Magyar Idők

„Valójában az igazi tét az, hogy tud-e még győzni a liberális ideológia, e harcias kisebbség rá tudja-e erőszakolni kártékony akaratát a többségre. Keresztül tudja-e vinni milliók betelepítését? Erről szól a következő uniós választás: liberális, nyitott társadalom, süllyedő, hanyatló Európa vagy virágzó nemzetek Európája. Kulturálatlanság kontra kultúra.

Tehát nem Macront kell látnunk, hanem mögötte a liberális elitet, amit Macron mond, valójában nem ő mondja, hanem mondatják vele. Vagyis amikor megnevezi Orbánt mint ellenséget, nem ő, hanem a liberális elit neonácizza le és próbálja a legrosszabb bélyegekkel teleragasztani, de ez egyben emberi és politikai gyengeségét is elárulja. A küzdelemben mindenkinek a valós arca mutatkozik meg. Ha megmutatkozott, néven kell nevezni. Ha beteg a test, márpedig Európa teste beteg, meg kell nevezni a betegséget, meg kell hozzá nevezni a gyógyszert és meg kell találni a gyógyulás módját. Ez a betegség a gazdasági menekülteket szervezetten betelepítő, szélsőséges liberalizmus. A gyógyszer pedig a keresztény nemzetek Európája, amely megállítja az illegális migrációt.

Macron elszámolta magát. Azt hitte, Európa és Franciaország egy, azt hitte, hogy amit eltervezett, könnyedén keresztülviheti, azt hitte, a liberális szövetségesei könnyed győzelemre segítik az általa képviselt eszmét, de nem. Ez az igazi üzenet. Új valóság van, az igazi, végre. A régit sutba lehet dobni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2018. szeptember 04. 10:24
Macron, grund helyett a tanító néni ölében szocializálódva ott is maradt, felnőve a Rothschild sem véletlenül találta a neki megfelelőnek, ám maradjon is meg csak nekik!
Andre1bp
2018. szeptember 03. 19:03
muszlim szélsőség helyett keresztény szélsőség? Nem lehetne egyiket sem?
Lord Shen
2018. szeptember 03. 18:16
A rothschild bankár egy bábú? hát, igen előfordulhat....
luisbathhelena
2018. szeptember 03. 16:25
"Pont került a sajtóban az elmúlt napokban nagy vitát kavaró ügy végére: Emmanuel Macron és Daniel Cohn-Bendit közös döntése alapján nem az egykori zöldpárti EP-képviselő lesz Franciaország következő környezetvédelmi minisztere, számolt be a Die Presse. ...Azt ugyanakkor igyekezett leszögezni, hogy támogatja Macron politikáját." Nos ha egy Kohn Bandi támogatja Macront, akkor nincs több kérdésem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!