Vízfestékes forradalom

2017. április 23. 09:26

A fiataloknak is megvan a magukhoz való eszük: a bulika csak egy pontig bulika; az Oktogon azért nem Majdan.

2017. április 23. 09:26
Csontos János
Magyar Idők

„Forró nagyhetet produkáltak Budapestre a központi spontán forradalomszervezők, de a fiataloknak is megvan a magukhoz való eszük: a bulika csak egy pontig bulika; az Oktogon azért nem Majdan. Talán ha végleg kitavaszodik: egyszer, majdan. Igazából csodálom a kormánybuktatósdit játszó X, Y, Z és ZS generációkat: ennyire keveset tanultak volna a letorrentezett szappanoperákból meg a kontinensfoglaló videojátékokból?

Nem fognak gyanút, hogy mit keresünk mi, magyarok, egy átfogó balkáni hadművelet perifériáján, amely „civil” front Szkopjétól Belgrádig ível? Véletlenül arrafelé, ahol a zavartalan migránsutánpótlásnak kellene érkeznie. A zsigereikbe volna kódolva, hogy éppúgy ülnek a flaszterre, mint a szerb ifjúgenerációsok egy legitim elnökválasztás eredményét kétségbe vonva? S valóban fel sem merül bennük: Merkel asszony északon meg épp a csehszlovákokat igyekszik leszalámizni a visegrádi kemény magról?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipper Péter
2017. április 23. 15:27
Csontos úr, Ön egy megélhetési seggnyaló, de hogy van olyan, aki azt a szót leírja, hogy bulika még egy ilyen jellemtelen emberről sem hittem volna el.
marko11
2017. április 23. 14:08
már Trump (tévé) sem az igazi? http://www.foxnews.com/world/2017/04/22/humor-sarcasm-at-hungarian-anti-govt-protest-in-budapest.html
BőröndÖdön
2017. április 23. 13:56
Èbredeznek az emberek,unják a maffiaállamot...
gomeli1213
2017. április 23. 13:06
Csontos, te ótvaros barom! Hol látsz te itt olyan hangulatot, mint a majdani. Csak látni szeretné tel, hogy legyen alapotok a mocskolódásra. De ez nem a 2006- os orbáni csűrhe, akik szétverték pestet. Ezek művelt, ceu diákok, nem prosztok, mint te illetve a felcsuti szotyolas bunkó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!