Karácsony Gergely: Össze kell fogni Magyar Péterrel, hosszú távon ennek nincs alternatívája (VIDEÓ)

2024. május 07. 19:06

Dobrev Klára pedig világossá tette, hogy a DK „mindenkivel hajlandó együttműködni, aki Orbán rendszerét le akarja váltani.”

2024. május 07. 19:06
null

Nyitókép: Facebook

Hétfőn a DK–MSZP–Párbeszéd szövetsége tartott választási gyűlést a baloldal egyik fellegvárosában, Salgótarjánban. A Fő téren nagyjából 100-150 ember hallgatta meg többek között Dobrev Kára és Karácsony Gergely beszédét, a 444 stábja pedig Magyar Péterről és pártjáról kérdezte a jelenlévőket, illetve az eseményen felszólaló két politikust is.

Azt remélem, hogy ezt a rivalizálást majd az együttműködés fogja felváltani, mert a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van”

– fogalmazott Karácsony Gergely, majd arra a kérdésre, hogy örülne-e, ha az ellenzéki pártok összefognának a TISZA Párttal, úgy válaszolt: 

Ez nagyon sokára lesz, de azt gondolom, hogy ennek hosszútávon nincs alternatívája.”

Ugyanezt a kérdést kapta Dobrev Klára is, aki a következőképpen válaszolt: „Aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.”

A 444 videóját alább tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­z­i n­­i­­­m­­­f­o­­m­á­­­n­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Mich99
2024. május 09. 12:25
EGY A GAZDA!
Mich99
2024. május 09. 12:24
A Gazdinak mindegy, hogy melyik csicskája áll elől a csicska-sorban.
Gullwing
2024. május 08. 20:23
a DK „mindenkivel hajlandó együttműködni, aki Orbán rendszerét le akarja váltani.” Ezt már ismerjük, ennek lett hozadéka a libcsikomcsi zsidók a jobbik faszát szopták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!