Üsd, vágd!

2015. július 22. 09:22

Sikerült a gyűlöletet felkorbácsolni mindenkivel szemben, aki nem ugyanolyan, mint mi.

2015. július 22. 09:22
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Nehéz lesz elhitetni a megvert szegedi lánnyal és barátaival, hogy a kormánynak semmi köze az őket ért támadáshoz. Pedig a fideszes szavazógépezet egyik alkatrésze már visszautasította, hogy a jóságos kormány felelős lenne a csongrádi megyeszékhelyen a hét végén történtekért. Az illető - neve Tessely Zoltán - azért is látszott alkalmasnak a feladatra, mert ő Bicske volt polgármestere - ahol meg menekült-tábor van. Minthogy most is a térséget képviseli a parlamentben, szinte érintettként magyarázhatta el, miért van szükség a déli határon vasfüggönyre, beljebb pedig új lágerekre.

Ezzel aztán csatlakozott a fő-fideszesek hetek óta tartó kampányához, amellyel indokolni próbálják a szigorú intézkedéseket. Lázár főminiszter - aki élen jár a propagandában - egy interjúban már egyenesen az európai emberek életminőségét látta veszélyben az ide érkező migránsok miatt. Már népvándorlásról beszélnek és a magyar emberek biztonságának megteremtése a legfőbb érvük. A kormányzat többszörösen is elérte célját. Hiszen a menekültügyekről szól mostanában minden és nem a hatalom baklövéseiről, vagy - például - arról, hogy a szegényeket mégis csak az út szélén hagyják. Egyúttal sikerült a gyűlöletet felkorbácsolni mindenkivel szemben, aki nem ugyanolyan, mint mi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. július 22. 19:36
"Sikerült a gyűlöletet felkorbácsolni mindenkivel szemben, aki nem ugyanolyan, mint mi." - mondta az elnök a Mazsihisz közgyűlésén, tapsvihartól kísérve.
catalina9
2015. július 22. 18:39
mákgubó [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 22. 12:20 Mióta divat a hóttkeresztény nemzeti kormányunknak holmi zsidó vircsaftot utánozni?" Elvtárs itt "értékekről" van szó, vagy nem erre szoktak hivatkozni a ballibák?
cutcopy
2015. július 22. 13:58
"Sikerült a gyűlöletet felkorbácsolni mindenkivel szemben, aki nem ugyanolyan, mint mi" Hehe, így igaz bolsevik, az egypártrendszerben valóban ütöttetek vágtatok mindenkit aki nem olyan volt mint ti..
vigyor
2015. július 22. 12:51
Ööööö a kormánynak semmi köze a támadáshoz. Elmebetegnek lenni állampolgári jog, bááár te lassan már vissza is élsz ezzel a jogoddal, annyira túlzásba viszed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!