És ön hol volt, amikor megszületett a nemzeti egység?

2015. március 31. 20:59

Rögzítsük a jegyzőkönyv kedvéért, hogy van valami, amiben Gyurcsány Ferenc és Kövér László is egyetért.

2015. március 31. 20:59
Ablonczy Bálint
Válasz.hu

Nem keltett túl nagy visszhangot, de ma a kormánypárti többségen bőven túlnövő többséggel, 164 igen szavazattal, mindössze 4 nem ellenében és 2 tartózkodás mellett fogadott el a parlament egy kormánypárti kezdeményezést. Ráadásul sportlétesítmény építésével kapcsolatosat, ami pedig ritkán szokott a békés egymásratalálás pillanata lenni, ugye. De hát miért nyomta meg az »igen« gombot Kövér László, Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc?

Gulyás Gergely és Bánki Erik indítványa értelmében több hatósági határidőt is lerövidítenek annak érdekében, hogy Budapest megrendezhesse a 2017-re tervezett úszó- és vízilabda világbajnokságot. (...)

Úgy tűnik, hogy Magyarország történetének legnagyobb sporteseményével kapcsolatban megszületett a nemzeti egység. Nem tudom, hogy kitart-e ez végig, de a tényt azért érdemes rögzíteni, ha már a szokásos politikai toroknyiszatolás minden részletéről beszámolunk.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2015. április 01. 08:44
Jogos és korrekt észrevétel Ablonczy Bálinttól a média tetves többségét csak a vér érdekli
Nannyó
2015. március 31. 22:41
Köszi Bálint, hogy erre felhívtad a figyelmünket. Majd arról is tudósíts, hogy a jelzett három ember üvöltve buzdítja a magyar vízilabda válogatottat a 2017-es margitszigeti vb döntőn. :))) És igen, komolyan gondolom, mert elképesztő hangulata van egy ilyen meccsnek, még akár meg is történhet, amit írok... :))
TuskóHopkins
2015. március 31. 22:28
Ez a poszt mennyi zsé? 150k...annyira saccolom.
Laibach
2015. március 31. 22:04
És ön hol volt, amikor megszületett a nemzeti egység? Emlékeim szerint akkor született meg az egység - amiben benne volt az lmp is - amikor megszavazták, hogy nekik nem kell autópálya díjat fizetni az új fizetős szakaszokra sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!