Újratervezést!

2014. december 11. 16:11

Megdöbbentett, hogy újpesti városvezetőként és a fővárosi képviselő-testület tagjaként mindenfajta előzetes egyeztetés nélkül, a sajtóból kellett értesülnöm arról, hogy januártól 1-től az M0-s egyes részeit fizetőssé teszik.

2014. december 11. 16:11
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
WéZsé

„Megdöbbentett, hogy újpesti városvezetőként és a fővárosi képviselőtestület tagjaként mindenfajta előzetes egyeztetés nélkül, a sajtóból kellett értesülnöm arról, hogy januártól 1.-től az M0-ás egyes részeit fizetőssé teszik.

Mint polgármester és mint közlekedésmérnök úgy gondolom, ez a lépés nem szolgálná sem Újpest, sem a főváros érdekeit, sőt, rontaná a közlekedés helyzetét. Ezért arra kértem a BKK vezérigazgatóját, hogy a megfelelő szakmai módszerek segítségével modellezzék le az intézkedés várható hatásait.

 

»Tisztelt Vezérigazgató Úr!

Az M0-ás egyes részeinek fizetőssé tételével kapcsolatban kérem, hogy a jelenleg ismert információk alapján a BKK által üzemeltetett Egységes Forgalmi Modell megfelelő futtatásával haladéktalanul vizsgálják meg a tervezett intézkedés forgalomra gyakorolt hatásait. Különös tekintettel arra, hogy az M0-ás kifejezetten városon belüli, kerületközi közlekedési igényeket is kiszolgál, (pl Káposztásmegyer és Békásmegyer direkt összeköttetését).


Köszönettel Wintermantel Zsolt«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2014. december 12. 07:13
...biztosan van igazság a polgármester úr levelében, de speciel nekem lényegesen kedvezőbb 2 megyei éves matrica megvétele amivel ha Hatvanban felmegyek az ótópályára, Pesten jövök le, mint az eddigi rendszer,onnan kezdve, hogy fizetőssé tették a pályákat. Ami azt is jelenti, hogy én, aki eddig inkább mellék úton mentem Pestre, tuti megveszem.
nahát-nahát
2014. december 12. 07:04
Mi ez a politikai hiszti, kedves kommentelők? A kormányzat előállt egy (hülye) ötlettel, az érintett önkormányzatok tiltakoznak... ezt hívják transzparens demokráciának. Mi a gond ezzel? Fékek, egyensúlyok, miazmák....
Brigadéros
2014. december 11. 21:33
Ezt kérdezem minduntalan, hogy nincs ott a fideszben valaki, aki megkérdezné az utóbbi hónapban hozott hülye ötletek kapcsán, hogy mi a tököm ez?! Végre valahára valaki megszólalt...Fiúk, könyörgöm, szedjétek már össze magatokat végre, nem látjátok mit viháncol a ballibbant söpredék???
tango47
2014. december 11. 19:09
Tényleg meg akarnak bukni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!