Utcai rúdtánc

2014. január 02. 09:58

Egy nyugger feljegyzései, második rész: egészség és erotika.

2014. január 02. 09:58
Mező Ferenc
hvg.hu

„Egy nyugger feljegyzései, második rész: egészség és erotika.

Az exkluzív rúdtáncos hölgyek, a néhány mulatóban, ahol ezt a tisztes mesterséget gyakorolják, arra törekednek, hogy a nagyobb »bugyipénz« reményében a férfiközönség figyelmét felkeltsék. Nem úgy az egyszerű utcai rúdtáncos, aki céltudatosan úgy gyakorolja művészetét, hogy ne vegyék észre, mit művel a szervek által gondosan őrzött közterületen. De nem kell aggódni, mert az utcai rúdtáncosok nem az üldöző rendőrök elől magukat ravaszul táncosnőnek álcázó hajléktalanok, hanem csak »derekas« nyuggerek. A fiatalok – akiket sikerült felhergelnie a keresztény kurzusnak az öregek ellen, de akik konzervatívan nem ám valami elvi, netán erkölcsi okból lázadnak, hanem kizárólag azért, mert a nyuggerek az ő pénzükből élik kéjsóvár luxuséletüket a bölcs elvonások által oly kiessé varázsolt rendelőkben, kórházakban és szociális otthonokban, míg nekik nem jut majd egy buznyáknyi nyugdíj sem – naivan csodálkozhatnak, hogy miért álldogál egy-egy bácsi vagy néni a zöld útszéli oszlopnak támaszkodva hosszasan. És ezek a vének miért emelgetik egyik vagy másik lábukat, aztán óvatosan körbekémlelve miért csavargatják már-már pajzán mozdulattal a csípőjüket a karó körül? Hát mert kurvára fáj a derekuk, azért. Azért rúdtáncolok én is!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2014. január 02. 19:32
"A fiatalok – akiket sikerült felhergelnie a keresztény kurzusnak az öregek ellen" Hogyan? Mikor? Mivel hergelte a fiatalokat a keresztény kurzus az idősek ellen? Nagyon komolytalan ez az esztelen vagdalkozás.
Agricola
2014. január 02. 14:04
Az öregkor számos betegséggel jár együtt. A HVG szerzőjét az öregkori elhülyülés is sújtja. Ezért ismételgeti évek óta : ”És Édes Öcsém, Drága Húgom! Neked meg nem miattunk nem lesz nyugdíjad, hanem mert önként és dalolva a magán-nyugdíjpénztári befizetéseidet a nyugdíjvédelmi biztos asszony megőrzésére bíztad.” A HVG nyuggere még mindig azt képzeli valóságnak, amit a „Demokratikus Ellenzék” beültetet zsugorodó agyacskájába: lenyulták pl. a manyup háromezermilliárdos pénzét is, ami számos polgártársaink közeljövöre célzott megtakarításait képezte! Egyáltalán nem képezte, hanem: „a magyar állam - az 1997-ben elfogadott nyugdíjtörvénnyel - járulékbevételeinek egy részét "átterelte" az államiból az úgynevezett magánnyugdíjpénztárakba, azóta pedig a költségvetés finanszírozza a hiányzó összeget.” Kun János, a Bajnai kormány közgazdász főtanácsadója monda vala már 2009-ben, de ez már nem fért bele a HVG nyuggere zsugoradó szelektív hulladékkal telerakott agyacskájába.
bsandor
2014. január 02. 12:17
mi ez a hülyeség
Szorgos Lajhár
2014. január 02. 12:06
A hvg vezetése képtelen belátni, hogy az ilyen színvonalú firkálmányokkal (tótawé, nyüzsi stb.) csakis maga alatt vágja a fát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!