Ebből Kánaán lesz – vagy óriási balhé

2013. szeptember 19. 08:45

Sose legyen szükségem rá, hogy defekt vagy eső miatt villamosra kelljen szállnom a drótszamarammal, de „csak úgy” biztos, hogy soha nem szállnék fel.

2013. szeptember 19. 08:45
Bucsy Levente
KüllőnÉlő

„A hír szent, a vélemény szabad: sose legyen szükségem rá, hogy defekt vagy eső miatt villamosra kelljen szállnom a drótszamarammal, de »csak úgy« biztos, hogy soha nem szállnék fel, egyrészt nem azért bringázom, hogy buszozzam, másrészt egy nem élsportoló ember kis körültekintéssel, felkészülés nélkül is fel tud menni a Farkasréti temetőig (a 77-es troli vonaláról nem tudok nyilatkozni), a 65-ös busz vonalán pedig szinte végig kifejezetten jó a levegő, ami senkinek nem árt, ha azzal cseréli a tüdejében lévő mocskosat. És tényleg mellékes, hogy a 65-ös vonalán a lakott terület lejtős része nem túlságosan nagy, a lakatlanra meg csak szabadidős célból megy az ember, hát ne busszal menjen!

Az sem világos, hogyan fogják tartani a menetidejüket azok a járművek, ahol a biciklis elöl jegyet mutat fel (érvényesít is akár), aztán hátracammog, megvár minden felszállót, majd beevickél az emberek közé, akik bármilyen intelem ellenére is mogorván fogják fogadni a biciklist az általuk is kifizetett állóhelyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2013. október 03. 17:24
Nem veszed figyelembe az ember test légszükségletét a fizikális terhelés függvényében. Egy nyugalmi helyzetben ülő felnőtt ember elvan percenként akár 2-3 liter levegővel is, míg egy bicikliző egyén már ennek tízszeresét is beszívja. Melyikük nyel be adott idő alatt több kormot?
torzsmokus
2013. szeptember 20. 19:08
mintha a villamoson nem ugyanazt szívnád
nyugalmazott tanár
2013. szeptember 20. 19:07
Csak az eszement szamár ül kerékpárra a városban, a gépjárművel kipuffogtatott füstgázát szivogatni ott, ahol villamos is közlekedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!