Akkor es most

2013. április 10. 10:58

A képen látható hölgyet 2010 májusában kapta lencsevégre Kimura barátunk. Tegnap ugyanő, ugyanazon a holland bringán már gyereküléssel és egy kis utassal tekert el előttünk a tavaszi napsütésben.

2013. április 10. 10:58
Halász Áron
Cycle Chic

„Nemrég lett 4 éves a blog (jól el is felejtettük a jövő szombati divatbemutató szervezése körüli lázban) és ez alatt az idő alatt csodálatos fejlődést néztünk végig a városi közlekedésben. Együtt öregedtünk - hogy patetikusak legyünk - a várossal, és ez idő alatt nem csak pár kisebb-nagyobb fejlesztés született meg, hanem olyan emberek ültek bringára, akik korábban ezt el nem tudták volna képzelni.

Az ilyen általánosságoknál viszont sokkal szebb, amikor egy új generációt figyelhetünk biciklin felnőni. A képen látható hölgyet 2010 májusában kapta lencsevégre Kimura barátunk. Tegnap ugyanő, ugyanazon az egyedi, rendszámtáblával felszerelt holland bringán már gyereküléssel és egy kis utassal tekert el előttünk a tavaszi napsütésben. Ezért is nagyon jó ezt a blogot csinálni!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!