Nem értem... már megint

2013. január 23. 15:24

Budapesten az MK, az egész (országos) MK névében lép fel, a vidéket meg meghagyja a területi, helyi aktivástáknak, csoportoknak, hogy intézzék maguk, helyi „erőből”.

2013. január 23. 15:24
korcs75
BringaBuzi

Ha egy országos szervezet egységként lép fel, akkor komolyan veszik, hiszen országosan tud szólni az emberekhez, nem mellékesen az országos médiák is szóba állnak vele. A hóeltakarítás a kerékpárutakról nem csak Budapesten probléma, hanem vidéken is, vagyis országos! 

A kedvencem az a hozzászólás facsén, amit az egyik MK elnökségi tag (Kürti Gábor) tett, amikor szóvá tettem, hogy a Budapest mögé beállítják az egész MK-t, viszont vidéken rendezze magának mindenki helyileg:

»En nem ertem mi a baj azzal, ha a budapestiek nekimennek az igy is nagy falatnak latszo ugynek. Menjen neki mindenki helyben. Kerjen hozza fejleces levelpapirt. A helyi ugyeket helyi kerekparosklubbosoknak kell tolni, mert helyi onkoris cegekkel kell utkozniuk.Mi itt Budapesten ugyanolyan hus-ver emberek vagyunk, nekunk is mi intezzuk el.«

Nem, kedves Gábor, ha egy országos szervezet elnökségi tagja vagy és úgy is lépsz fel, akkor az egész országos MK-t képviseled és érte ügyködsz, nem csak Budapestért, és ha a »helyi ugyeket helyi kerekparosklubbosoknak kell tolni«, akkor a (Bp.) kerületi szervezetkenek kellett volna fellépniük, »fejléces papírt kérniük«, nem pedig az országos MK-nak, egész Budapest viszonylatában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!