Mérő Vera kőkeményen kiosztotta Tóta W. Árpádot a nőellenes bejegyzése miatt

2024. május 04. 17:26

„Amikor egy nő emberi méltóságát megsérted, minden nőét megsérted, amint minden férfiét is, köztük a sajátoddal. Nota bene, b@zdmeg” – írta a feminista szerző a Facebook-oldalán.

2024. május 04. 17:26

Nyitókép: Facebook

Élénk vita alakult ki Mérő Vera és Tóta W. Árpád között a Facebookon. A publicista korábban egy meglehetősen durva hangvételű bejegyzést tett közzé. „Szevasz, te bukott szobalány. Kushadj már ide egy szóra. Ne nyígjál, bírod te a térdeplést” – írta Tóta W. Árpád Novák Katalinról. A vonatkozó teljes bejegyzést ide kattintva tudja elolvasni.

Nem kellett sokat várni Mérő Vera reakciójára

Kedves Árpád! Van úgy, hogy valakit nem kedvelünk, olyan is előfordul, hogy rühelljük, mint a sz@rt, netán a lehető legmélyebben megvetjük. Ezen érzelmeknek hangot lehet adni. Azonban milyen szép is volna, ha ezt sikerülne az olyan, lábszagú, nőgyűlölő toposzok nélkül megtennünk, mint amilyen az például, hogy a magasra jutott – esetünkben magasról bukott – nők csakis sz0pással juthattak oda, ahova jutottak. Árpád.

Amikor egy nő emberi méltóságát megsérted, minden nőét megsérted, amint minden férfiét is, köztük a sajátoddal.

Nota bene, b@zdmeg – írta Mérő Vera a Facebook-oldalán.

Kapcsolódó vélemény

Tóta W. Árpád azonban nem hagyta szó nélkül ezt a bejegyzést. „Kedves Vera! Miféle hülyeség ez, kérem?

A térdelés egyáltalán nem azonos a szopással, de még csak nem is utal rá, ha az ember nem egyenesen a pornófilmből kattintott át a Facebookra.

A térdeplés a szolga testtartása, a kegyencé, a az alávetett vazallusé. Például azé, aki a legfőbb úrtól éppen bezsákolt évi kétszázmilliót a privát játszószobájához. Miután megbukott egy olyan szerepben, ahol tényleg elég volna normális embernek lenni, semmi más nem kell hozzá. Ne jussunk már el oda, hogy minden nő szent, és aki Nováktól és az élősködésétől undorodik, az minden nőt megaláz. Üdv” – fogalmazott a publicista.

„Tóta W. Árpád amint a posztban írom, elég súlyos félreértés, hogy ne lehetne elítélni bárkit a méltósága megsértése nélkül, hovatovább a méltóság tisztelete korántsem jelent szentté avatást. Szomorú, hogy ezt magyarázni kell” – reagált a bejegyzésre Mérő Vera.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szilvay Gergely

Mandiner

Idézőjel

Csak pislogok, milyen nyakatekert kifogásokkal tudnak előállni baloldalon, hogy a jobboldali női politikusokat kívül tartsák a komolyan veendő áldozatok kategóriáján.

***

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­z­­i n­­­i­­­m­f­­­o­­m­á­­n­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Namond
2024. május 05. 01:34
Mérő Vera milyen jól azonosul Orbán második bukott köztársasági elnökével, aki az elsőhöz hasonlóan, nem utasítja el a szolgálati idejével aránytalan állami juttatást. Sőt!
bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69
2024. május 05. 00:32
Hagyjuk már! Sokkal progresszívebb dolgok is történtek kis hazánkban! Itt van példának okáért sexikitty! Már a 80. Ez nem kis dolog! Nem lennék most a fontolva haladók helyében!
Sulammit
2024. május 04. 22:47
Árpád teljesen kifordult magából. Nem árt, ha egy másik libsi veri az orrát a saját ürülékébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!