Büdös biciklisek

2012. május 24. 16:49

A kerékpárosoknak nincs okuk sem szégyenkezésre, sem bánkódásra, hogy nem autón vagy motoron közlekednek!

2012. május 24. 16:49
Fábián György
Kisalföld

A kerékpárosoknak nincs okuk sem szégyenkezésre, sem bánkódásra, hogy nem autón vagy motoron közlekednek! Sőt! Ők lehetnek e kornak lovagjai, akik drótszamaraikkal mennek harcba a multi cégek brutális »vegyél autót, tankolj benzint, mert különben nem vagy senki« életérzést sulykoló hadseregével szemben. És kinevetnek bármiféle megszorító intézkedést. A bringa nem kér inni-enni. Nem kell útdíjat fizetni utána (egyelőre, míg ezt el nem olvassa valaki a megfelelő helyen).

Kerék párt vagyunk mi, bringások, tagkönyv és pártpolitika nélkül. De vannak céljaink, civil és mindenki számára elfogadható célok. Úti célok! A kerekesek haladni akarnak. És mivel a mozgás endorfint termel (lásd Gyógy-ír melléklet mai száma), boldogságot is árasztunk magunkból az enyhén savanykás izzadságszag mellett.

Ezért kérek mindenkit, becsüljön minket! Mert autóból nézve az izzadó bringásokban lehet, saját jövőjét látja. Magyarországon akinek még nincs, hamarosan lesz kerékpárja!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aromó
2012. május 28. 10:00
Felesleges kihegyezned arra, hogy minden biciklis a járdán közlekedik. Igen, rengetegen ott mennek, mert fingjuk sincs a kreszről, miközben a többségnek még jogosítványa is van. Egyszerűen szar a közlekedési morál: aki ma gyalogos, az simán a bicikliúton vakarja magát, aki biciklizik, a járdán vagy a piros lámpán áthajtva teszi, aki meg autózik, ott hágja át a szabályt, ahol tudja. Ennyi.
narmer
2012. május 28. 10:00
Idefigyelj, te drótszamár! Mielőtt az arcod betölti a képernyőt. Sulykolhatnak nekem amit akarnak, GYALOGos vagyok, érted mi az?Azt hiszem a biciklisek éppen nem értik, és nem is tudják kijaz, mijaz aki a járdán elugrik előlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!