Kritikus Nyáj a Föld Napján

2012. április 25. 09:01

A résztvevők kihajtották drótszamaraikat a Városligetbe, majd vezényszóra csiklandozni kezdték őket. A hangosan sikongató biciklik örömükben felugráltak a magasba, mindenki nagy megelégedésére.

2012. április 25. 09:01
Postás Bari
Postás Bari Hírlap

„Több ezer bárány vett részt a Föld Napján a SZÁRCS által megrendezett biciklicsiklandozáson. A résztvevők  kihajtották drótszamaraikat a Városligetbe, majd vezényszóra csiklandozni kezdték őket. A hangosan sikongató biciklik örömükben felugráltak a magasba, mindenki nagy megelégedésére. Minél magasabbra ugrottak, annál nehezebb volt elkapni őket. Amíg a biciklik ugrándoztak, a bárányok a kijelölt helyen szabadon legelhettek. Amikor a nyáj minden tagjának sikerült a levegőben elkapni hű társát, a várva várt közös bégetéssel zárták a vidám eseményt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Postás Bari
2012. április 26. 00:51
Kedves GY.F.űegér, az általad használt négybetűs szó tudósításom illetésére nem túl baráti. Online hírújságomban ilyen kifejezés meg sem jelenhetne... Némi változtatással azonban-ékezet és "cs" hozzáadásával-egész másképp hangzana:"Mi a SZÁRCS ez, a Nők Lapja válasza Steiner Kristófra?" Nemde? /SZÁRCS=Sztoikus Ártatlan Rácsodálkozók CSoportja/ Egy kedves bringás társad egy másik fórumon mosolymágusnak nevezett-nagy megtiszteltetés! Hódolj néha az irodalomnak is: javaslom Örkény Istvánt, elvégre évfordulója van!:) Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
duzur
2012. április 25. 19:08
Örülök az egész mozgalomnak, annak dacára, hogy magam már nem biciklizek.
GY. F.űegér
2012. április 25. 15:01
Mi a szar ez, a Nők Lapja válasza Steiner Kristófra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!