Szalai Ádám nem hagyja magát, szembeszáll Szoboszlai Dominikkel

2024. május 08. 16:27

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya az utód által reklámozott cég riválisához igazolt.

2024. május 08. 16:27

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szalai Ádám tavalyelőtt nyáron, a válogatott Telkiben tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy felhagy a profi futballal. A 35 éves sportoló 86 alkalommal lépett pályára a nemzeti együttesben, amelyben 26 gólt szerzett. Az utolsó mérkőzését az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen játszotta a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Azóta meglehetősen keveset hallunk a válogatott korábbi csapatkapitányáról. 

Most azonban „csatába szállt” az utódjával, Szoboszlai Dominikkel. 

Az angol Liverpool középpályása a német telekommunikációs cég után a napokban újabb világmárkával kötött szponzori megállapodást. A McDonald’s sejtelmes Facebook-bejegyzése szerint a németországi Európa-bajnokságra készülő labdarúgó a cég reklámkampányának arca lett. A Facebookon megosztott fotón a magyar válogatott csapatkapitányának árnyképe látható egy jól ismert mekis zacskón. 

„Hamarosan nálunk is minden a fociról szól majd. Hiszen egy igazi magyar világsztárt igazoltunk le a Meki® csapatába. Szerinted ki lehet az?” – tette fel a meglehetősen egyértelmű kérdést az amerikai gyorsétteremlánc a közösségi oldalán.

A McDonald’s legnagyobb riválisa, a Burger King azonban egy ex-futballistával próbál harcba szállni. A cég magyar reklámjában Szalai Ádám látható, amelyben a szurkolók kedvencének elnevezett Fan Favorite burgert népszerűsíti.

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­­­z­­­i n­­i­­­m­­­f­­­o­­­m­­­á­n­­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
pandalala
2024. május 11. 00:30
brutális hoppá ezt nem láttuk jönni. de itt van!! ....
szintetikus
2024. május 09. 09:40
Rúgja hátba és hivatkozzon, hogy az öccsét védte. XD
Turán
2024. május 08. 23:09
Szoposzlai...😅😅😅
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!