Augusztusban elindulhat a BuBi

2014. augusztus 07. 09:35

Vitézy Dávid bízik benne, hogy a tesztidőszak után még augusztusban élesben is elindulhat végre a budapesti közbringa-rendszer.

2014. augusztus 07. 09:35

A BuBi indulásával párhuzamosan további egyirányú utcákat nyitnak meg a kerékpárosok számára, új kerékpártámaszokat helyeznek ki, és több helyen módosítják az autók parkolási rendjét is.

Vitézy Dávid egyébként elismerte, hogy a tesztidőszak során is több problémára derült fel a BuBi-kerékpárok, illetve a rendszer működésével kapcsolatban, ezeket igyekeznek javítani.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2016. július 08. 10:40
Az ellenséges tábor epét hány a hozzászólásaiban. Egészségetekre! Van kalapja.., nincs kalapja.! Megrögzött idióták vagytok.
heep
2014. augusztus 08. 10:50
" további egyirányú utcákat nyitnak meg a kerékpárosok számára, új kerékpártámaszokat helyeznek ki, és több helyen módosítják az autók parkolási rendjét is." Mert még nem elég nagy a dugó a városban. Mert már most is művészet parkolóhelyet találni. Vitéz Te egy barom vagy. De miért velünk autósokkal fizetteted meg ennek az árát? Senki, illetékes, nem veszi észre, hogy közveszélyes a figura a városra nézve? Ennek az idiótának én Demszky érdemérmet adományoznék.
rosszkutya
2014. augusztus 08. 10:50
Jól eljátszogat a kis hülyegyerek. Oszt vajon meddig még?
heep
2014. augusztus 08. 07:10
Már bukott, csak még nem vették (nem hajlandóak) észre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!