Csütörtökön újra Bringás Reggeli

2013. október 02. 11:54

Budapesten és több vidéki városban is reggelivel várja a biciklivel közlekedőket október 3-án, csütörtökön a Magyar Kerékpárosklub. Győrben, Sopronban és Zalaegerszegen pénteken, Veszprémben pedig szombaton lesz Bringás Reggeli.

2013. október 02. 11:54

A Bringázz a munkába! kampány részeként ismét lesz Bringás Reggeli: október 3-án Budapest számos pontján és több vidéki városban is péksütivel, üdítővel és egyéb finomságokkal várják a kerékpárral arra közlekedőket. Egyes helyszíneken a biciklik átvizsgálására is lesz lehetőség.

Budapesten a Batthyány téren, a Szentlélek téren, az Újpest-Városkapunál, az Erzsébet téren, a Kálvin téren, a Népligetnél, a Szent Gellért téren, a Lehel téren, a Városligetben, Mátyásföldön, az Europark előtt és a csepeli Weiss Manfréd úton várják reggel a bringásokat.

Vidéki városok közül Baja, Debrecen, Gödöllő, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok és Szombathely csatlakozott a kezdeményezéshez a csütörtöki időpontban. 

Pénteken lesz Bringás Reggeli Győrben, Sopronban és Zalaegerszegen, Veszprémben pedig szombaton.

A Bringás Reggelik részletes időpontjai itt, a helyszínek pedig ezen a térképen találhatóak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szörfkölcsönzés
2013. október 04. 21:14
Bringázz a Balatonra szörfözni !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!