Elindult az őszi BAM! kampány

2013. szeptember 24. 10:58

Minden eddiginél több ajándékot sorsolnak ki azok között, akik az egy hónapos kampány során legalább nyolcszor biciklivel mennek a munkahelyükre, és ezt rögzítik is a Bringázz a munkába! weboldalán.

2013. szeptember 24. 10:58

Szeptember 23-án, hétfőn elindult a Bringázz a munkába! idei őszi kampánya, már leget rögzíteni a megtett kilométereket a kampány weboldalán.

Most ősszel minden eddiginél több, összesen 566 ajándékot sorsolnak majd ki azok között, akik az október 25-ig tartó kampány során legalább nyolc alkalommal kerékpárral mennek munkába, és a megtett kilométereket rögzítik is a BAM! weboldalán, a közlekedési naplóban. A részvételről, illetve a regisztráció mikéntjéről bővebben itt olvashat.

A BAM! keretében ősszel is lesz bringás reggeli: ezúttal október 3-án reggel várják majd Budapest és az ország különböző pontjain. A pontos helyszíneket a szervezők a későbbiek folyamán közlik majd.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szörfkölcsönzés
2013. október 01. 19:37
Én mindig biciklivel megyek,sőt néha szörffel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!