Cserélje le kerékpárját kedvezményesen most!

2013. július 04. 14:15

Július 27-ig tart az országos bringacsere-program; az akcióval nem csak az új kerékpárra váltók járnak jól, de a Velencei-tó kornyéki óvodák is jól járnak: minden lecserélt 50. bicikli után ugyanis egy kétkerekűt kapnak ajándékba.

2013. július 04. 14:15

A PORT Bringacsereprogram a Velencei-tó melletti óvodák munkáját támogatja azzal, hogy minden lecserélt 50. bicikli után egy kétkerekűt ajándékoz az adott intézménybe járó gyerekek számára – közölték a szervezők az MTI-vel.

A július 27-ig, de legfeljebb a készlet erejéig tartó program keretében a régi, megunt bicikliket akár 20-60 százalékos kedvezménnyel egy új kerékpárra cserélhetik az érdeklődők a kijelölt kerékpárszaküzletekben. A kedvezményt nem a visszavitt bicikli állapota határozza meg, hanem a kiválasztott kerékpár típusa, amelynek mértékéről a szaküzletekben kaphat bővebb felvilágosítást a vásárló. Az üzletben leadott régi darab elszállítását és környezettudatos megsemmisítését a kerékpárszaküzletek vállalják. 

Az, hogy mennyi biciklit kapnak a Velencei-tó melletti óvodák, augusztus 4-én derül ki a Tour de Ring – Hétvége 2keréken elnevezésű rendezvényen a Hungaroringen.

További részletek: bringacsere.hu oldalon olvashatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!