Elárasztják a Velencei-tó környéki kerékpárút egy részét

2013. március 20. 11:53

Megkezdődött a Velencei-tó vízpótlása, a művelet miatt víz alá került a a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárútnak az M7 autópálya keresztezésében lévő szakasza.

2013. március 20. 11:53

Megkezdődött a Velencei-tó vízpótlása, így az idegenforgalmi idény kezdetére a szabályozási sáv felső harmadában lehet a tó vízszintje – közölte a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetője kedden az MTI-vel. A várhatóan április második feléig tartó művelet során a Pátkai-tározót 420 centiméteres vízszintig, a Zámolyi-tározót pedig teljesen leeresztik.

A vízpótlás időszakában a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárútnak az M7 autópálya keresztezésében lévő szakasza víz alá kerül, ezért a kerékpárosoknak javasolják az újonnan megépült Kisfalud-Pákozd-Sukoró út használatát.

Fotó: szekesfehervar.hu

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!