Csaknem ötven kerékpártároló a megújult Pozsonyi úton

2012. december 07. 16:58

Átadták a Pozsonyi út második megújult szakaszát, ahová a Magyar Kerékpárosklub közreműködésének köszönhetően az eredeti tervekhez képest jóval több, közel ötven kerékpártároló is került.

2012. december 07. 16:58

Átadták a XIII. kerületi Pozsonyi út második megújult szakaszát pénteken. A nyolcvanmillió forintos költséget az önkormányzat állta. A kerület tájékoztatása szerint a Radnóti Miklós és a Victor Hugo utca közötti szakaszon – az első ütemhez hasonlóan – megújult a járda- és az útfelület, és új zöldkazettákat alakítottak ki. Emellett csaknem ötven új kerékpártárolót helyeztek ki.

A Magyar Kerékpárosklub oldalán a projekttel összefüggésben az olvasható, hogy az első tervek szerint a most felújított szakaszon mindössze négy helyre került volna kerékpártároló, de sikerült elérniük, hogy minden sarokra és nagyobb úti célhoz kerüljenek ki jól használható biciklitároló korlátok.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!