Rászoruló gyerekeknek adományozott kerékpárokat a MOL

2012. november 09. 14:51

Gyermekotthonokban élő állami gondozott és veszélyeztetett gyerekek kapták meg azt az ötven kerékpárt, amelyeket nyáron még a MOL Bringaprogram keretében kölcsönözhettek a fesztiválozók.

2012. november 09. 14:51

A jó állapotú, szervizelt, pár hónapos bicikliket a MOL adományozta az állami gondozásban élő és veszélyeztetett gyerekeket támogató Ágota Alapítványnak. Az összesen 50 kerékpár az alapítvány közvetítésével Pest, Bács-Kiskun, Hajú-Bihar, Békés és Csongrád megyei gyermekotthonokba kerül szétosztásra.

A kerékpárok közül tizenöt darabot a Pest Megyei Intézményfenntartó Központhoz tartozó Pest Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermekotthonaiból érkező gyerekek vettek át november 7-én az intézmény budapesti központjában, húsz további kétkerekű pedig az Ágota Alapítvány őszi sportnapján talált gazdákra. A fennmaradó tizenöt darabot a következő napokban juttatja el a társaság a kijelölt gyermekotthonokba.

A MOL Bringaprogram keretében a szerte az országban 125 benzinkúton működtetett Bringapontokon túl több fesztiválon is ingyenes szervizt és tanácsadást nyújtott a kerékpározóknak, illetve ingyenes biciklikölcsönzést is igénybe lehetett venni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!