Bővült a miskolci kerékpárút-hálózat

2012. november 14. 10:52

Tizenkét kilométer hosszúságú kerékpárutat adtak át kedden Miskolcon. Az út a Tiszai pályaudvartól a diósgyőri városrészig tart.

2012. november 14. 10:52

Tizenkét kilométer hosszúságú kerékpárutat adtak át kedden Miskolcon, az út a Tiszai pályaudvartól a diósgyőri városrészig tart. A 184 millió forintos beruházást 156 millió forint támogatták az Új Széchenyi Terv Észak-magyarországi Operatív Programja keretében. A borsodi megyeszékhelyen ezzel csaknem 17 kilométerre nőtt a kerékpárút-hálózat hossza. A bicikliút mentén 24 helyszínen „P” alakú kerékpártámaszokat is kihelyeztek, illetve 12 információs tábla segíti a tájékozódást. 

A létrejött kerékpárforgalmi létesítmény az új kerékpárutak mellett költségtakarékosabb, gyorsabban megvalósítható, kevesebb új építéssel járó forgalomtechnikai beavatkozásokkal valósult meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!