Bringás reggelivel indul az őszi BAM

2012. szeptember 20. 15:49

Bringás reggelivel látja vendégül a kerékpárral közlekedőket a Magyar Kerékpárosklub pénteken reggel Budapest és az ország 13 pontján, mely egyben az őszi Bringázz a munkába! kampány nyitánya is lesz. A központi nyitóünnepség 9 órakor kezdődik az Andrássy úton, az Operaház előtt.

2012. szeptember 20. 15:49

A Magyar Kerékpárosklub szeptember 21-én, pénteken, reggel 7 és 10 óra között az ország 13 pontján – Budapest több helyszíne mellett Debrecenben, Érden, Győrben, Kecskeméten, Pécsett – reggelivel látja vendégül a kerékpárral közlekedőket, ezzel indítva útjára a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány 2012 őszi fordulóját.

A Magyar Kerékpárosklub Bringázz a munkába! őszi kampányának fő üzenete, hogy ha kerékpárral közlekedünk, részben több időnk marad magunkra, alvásra, nyugodt reggelizésre, részben az utazási időt is pontosabban tudjuk kiszámítani, nem késünk el a közlekedési dugók miatt.

központi helyszín és Bam! nyitóünnepsége az Andrássy úton, az Operaház előtt lesz 9 órakor. Ezen részt vesz Mikael Colville-Andersen dán kerékpáros nagykövet és közlekedési szakember, a Cycle Chic nemzetközi mozgalom alapítója is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!