Tíz budapesti buszsávot a kerékpárosok is használhatnak

2012. július 30. 09:42

Vitézy Dávid a Bringások Éjszakáján jelentette be a BKK lépését.

2012. július 30. 09:42

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója az Akvárium Klubban a TEDxYouth@Budapest és a Cyclechic.hu által a Bringások Éjszakája részeként szervezett beszélgetésen jelentette be, hogy augusztus folyamán körülbelül 10 buszsávot megnyitnak a kerékpáros forgalom számára. 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BoGár
2012. július 31. 13:50
Ez valami hivatalos sajtóesemény volt? Érdekes balról a második figura kigombolt ingben. Szerintem ilyen eseményen igazán begombolkozhatott volna. Igényesség, ha mond neki ez valamit.
dodoka
2012. július 30. 14:30
Azért nem mindenkire jellemző amit mondasz izember. Ne általánosítsunk. Vannak ilyen bringások és vannak olyanok is. Én is sokat tekerek, de figyelve mindenkire és a gyerekeknek is ezt tanítom. Inkább több lehetőséget és programot kellene biztosítani a bringásoknak is, főleg több utat. Egyre jobb a helyzet egyébként szerintem. Egyébként "rutintalanabb" bringásoknak ajánlom ezt az oldalt: http://minu.me/-bringaprogram Itt kaphatnak egy kis segítséget útvonalakról, szervizpontokról...stb.
1zember
2012. július 30. 13:20
...és száguldozhatnak még ezen kívül a gyalogos járdákon is, mint a fene, ott is, ahol nincs kijelölve, hogy rohangálhatnak. Behajthatnak továbbá a behajtani tilos táblával jelölt utakra, nem kell már gyalogosan tolni a kerékpárt a zebrán...és qrvára elszemtelenedhettek, pláne ha szólni mer valaki nekik...a gyalogosok - öregek-gyerekek meg csak úgy fröccsennek szét a nyomukban.....és rendőr sehol. Pedig a kerékpár az JÁRMŰ! Bizony!
Fedor
2012. július 30. 12:46
Na de melyik 10-et?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!