Saját Zsíron vs. villamos

2012. július 20. 18:48

Fájós foga hajnali biciklizésre sarkallta Saját Zsíront, és ha már ilyen korán felült kerékpárjára versenyzett egyet a 49-es villamossal. A bringázás feledtette vele fájdalmát.

2012. július 20. 18:48

Egy pár napig elég iszonyatos fájdalmaim voltak (hülye fogam). Aludni is alig bírtam, max 1 órácskát egyszerre. El kellett valamivel terelni a figyelmem a fájdalomról, így bringára ültem. Hajnali 5:30kor. Csend volt, nyugi és sikerült szórakoztatni is magam egy kicsit. Utóbbit láthatjátok ezen a videón, amelyen éppen 'versenyzek' egy 49-es villamossal. »Versenyzek«, mert hát az egész verseny csak az én fejemben létezett, a villamos kapitánya csak egy rendes (kicsit még mindig alvó) úriember volt, akit annyira nem érdekelt a dolog....Mármint a versenyünk, merthogy rám figyelt és előre mutatott a bringasávon álló taxira és kukásra. Hatvan mennyei percen keresztül sikerült megfeledkeznem a fájdalmamról és napok után először végre újra mosolyogtam” – írta Saját Zsíron videója leírásában.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!