Hivatalosan is átadják az Andrássy út új kerékpársávját

2012. május 29. 09:41

Kedden, 14 órakor az Operánál hivatalosan is átadja Tarlós István főpolgármester és Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ igazgatója az Andrássy út megújult kerékpársávját. A Critical Mass Hungary fél 6-ra, szintén az Operához hívja Happy Mass-re a kerékpárosokat.

2012. május 29. 09:41

A Budapesti Közlekedési Központ – a Kerékpárosklub szakmai tanácsait figyelembe véve – megcserélte az Andrássy úton a parkoló– és a kerékpársávot az Oktogon és a Bajcsy Zsilinszky út között. Ennek hivatalos átadására kerül sor május 29-én, kedden, 14 órakor az Operánál. Az ünnepélyes szalagátvágás után a budapesti kerékpáros mozgalom aktivistái tekernek végig az új kerékpársávon.

Mivel az átadás kora délutáni időpontjában sokan dolgoznak, ezért a Critical Mass Hungary egy késő délutáni, fél 6-kor, szintén az Operától induló Happy Mass-t szervez a kerékpárossáv birtokbavételére, és hogy megtapsolják azokat, akik közreműködtek annak megvalósításában. A Thököly út és kiskörút átadása után ez lesz a harmadik Happy Mass.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!