Egyre több a biciklis, egyre több a baleset

2012. május 22. 09:17

A Hír TV Riasztás című műsorának riportja szerint sok kerékpáros figyelmen kívül hagyja a közlekedési szabályokat.

2012. május 22. 09:17

A kerékpárosok számának növekedésével együtt megnőtt a kétkerekűeket érintő balesetek száma is. A Hír TV Riasztás című műsorának kerékpáros közlekedésről szóló riportja 9:50-től látható a videón.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. május 22. 14:10
"A kerékpárosok számának növekedésével együtt megnőtt a kétkerekűek érintő balesetek száma is." ez újdonság? ajánlom a statinfo.ksh.hu -t a hörrtv szíves figyelmébe. http://statinfo.ksh.hu/Statinfo/themeSelector.jsp?page=1&theme=OD és ott a közlekedési baleseteket. ugyanakkor tegyék hozzá, hogy a gépjárművek (motorok, buszok, stb.) balesetei stagnálnak illetve csökkennek. ebből ered, hogy nem az autósokat kellene baxtatni a rendőröknek, hanem mondjuk azokat a kerékpárosokat, akik csordában hajtanak szigetszentmiklós és az M0 között az új elkerülőn, a "traktorral/kerékpárral/rollerrel behajtani tilos" tábla alatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!