Kerékpárosok és a piros lámpa

2012. április 25. 09:24

Az utóbbi 4 hónapban, amióta szinte minden nap erre jár dolgozni, egyetlen bringás se állt meg ennél Károly körúti lámpánál a videó készítőjén kívül. A pirosozás nem csak veszélyes, de sokszor értelmetlen is.

2012. április 25. 09:24

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sajatzsiron
2012. április 27. 15:29
Wesselényin tekerek majdnem minden nap. Ott megállnak a bringás társak, mert azért a körúton átszaggatni félelmetes. A konstans pirosozás inkább a zebrát védő lámpáknál általános.
narmer
2012. április 27. 10:30
Még ennél is? Se biztosítás, se regisztráció, se névtábla a nyomorult bicajodon, kiborítod a kisgyereket a kocsijából,névtelenül továbbhajtasz, és röhögsz a markodba.( helyszín: Király utca Körút sarok délelőtt 11 óra)
narmer
2012. április 27. 10:26
Félreértetted, ez az ország az ahol büntetik azt aki autózni akar. Furcsa hozzáállás, de így van.
narmer
2012. április 27. 10:24
És? Ugathacc ahogy akarsz, a cangások mögött valami egészen ütős politikai erő áll, nem kell sokat gondolkodni azon, hogy kik ők,ezért leszarnak minden szabályt, minden korlátot és folyamatos nyomás alatt tartják a fővárost meg a Parlamentet, hogy lehetőleg minden kívánságuk teljesüljön.A múlt héten a Wesselényi és Körút sarkán megáll a lámpánál egy cangás, oda akartam menni hogy kezet szorítsak vele.Mámorító élmény volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!