Tekerj az EFOTT-ra!

2012. március 05. 21:53

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának szervezői azt szeretnék, ha minél többen érkeznének kerékpárral az idei velencei fesztiválra, ezért meghirdették a „Tekerj az EFOTT-ra!” programot. A helyszínen lesz őrzött biciklitároló és kölcsönző is.

2012. március 05. 21:53

2012. július 3. és 8. között rendezik az idei Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) Velencén. Az 1976 óta létező fesztivál egyik legfőbb célja a szórakoztatás mellett, hogy megismertesse Magyarországot a fiatalokkal, ezért is rendezik minden évben máshol. 

A szervezők idén meghirdették a „Tekerj az EFOTT-ra!” programot. Szeretnék ugyanis, ha minél többen érkeznének kerékpárral a fesztiválra, és használnák azt a helyszínen is, mint közlekedési eszközt. Ennek érdekében kialakítanak egy őrzött kerékpártárolót, de lesz biciklikölcsönző is. Így aki szeretné, bejárhatja Velence környékét, vagy akár körbe is tekerheti a Velencei-tavat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!