Így lehet kerékpárt lopni New Yorkban

2012. március 16. 11:09

New York több pontjáról is percek alatt lopta el saját kerékpárját Casey Neistat és barátja. A több tucatnyi szemtanú még csak hozzájuk sem szólt.

2012. március 16. 11:09

Casey Neistat 2005-ben már készített egy hasonló videót, ahol azt tesztelte, mennyire könnyű kerékpárt lopni New Yorkban. Az amerikai filmes most arra volt kíváncsi, vajon változott-e az emberek mentalitása 7 év alatt. Casey a város több pontján is percek alatt lopta el saját, lelakatolt kerékpárját. Senki nem szólt hozzá, mialatt fűrésszel, illetve feszítővassal eltávolította a lakatokat. Harmadszorra egy fekete barátja erővágóval vágta le a láncot a bicikliről. Rendőrök csak a negyedik kísérlet alkalmával jelentek meg: akkor, amikor a zsúfolt Union Square-en már 9 perce járatta a motoros gyorsvágót...

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. március 22. 16:00
New York több pontjáról is percek alatt lopta el saját kerékpárját Casey Neistat és barátja. A több tucatnyi szemtanú még csak hozzájuk sem szólt. Ez egy álhír!!! A Kolompár Lajcsit 6-ból 6-szor kapták el a tetves zsruk! Pedig nem is a sajátját akarta ellopni. Csak azért, mert üldözik a becsületes romákat!!! Hazugság itt minden.
Akitlosz
2012. március 22. 16:00
1. A saját kerékpárját ugyan hogyan is lophatja el bárki? 2. Miért is kellene, hogy bárkit azvarjon, ha valaki a saját kerékpárjával ügyködik? Szencázióhajhász majom. Ha valóban lopna, már rég börtönben lenne.
L066H
2012. március 22. 15:59
Atyavilág.... :)))) Pont azért "lopja" a sajátját, hogy nehogy megbüntessék a kísérletért, de az egyszerű járókelő nem tudja, hogy a saját bringáját "lopja", hanem csak annyit lát, hogy valaki fűrészeli a láncot, majd elhúzza a csíkot a bringán. Komolyan ennyire debilek vagytok?
Robinzon Kurzor
2012. március 22. 15:59
Több mint 20 éve már, hogy Déri János a Nyugati aluljáróban telefonfülkét feszített fel és rabolt ki, háborítatlanul. Mi ezen a szenzáció? Fiatalabbak kedvéért: Déri János egy fiatalon meghalt tévés volt, és régen pedig az utcán is voltak telefonok, amelyek fémpénz bedobásával működtek (ha működtek).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!