Csütörtökön nyílik az idei Bringaexpo

2012. február 27. 21:20

Mintegy 60 kiállító várja az érdeklődőket csütörtöktől vasárnapig 10 és 18 óra között a Hungexpo B pavilonjában az V. PORT.hu Bringaexpón. A bicikliken túl a hazai kerékpáros rendezvények és turisztikai régiók is megjelennek ajánlataikkal és egyéb programok is színesítik a rendezvényt.

2012. február 27. 21:20

6500 négyzetméteren, mintegy 60 kiállító várja az érdeklődőket, március 1-4. között 10-től 18 óráig a Hungexpo B pavilonjában az V. PORT.hu Bringaexpón. A kiállításon a teljes itthon elérhető kerékpáros paletta megtekinthető. A bicikliken túl a hazai kerékpáros rendezvények és turisztikai régiók is megjelennek ajánlataikkal.

A látogatók részére egy nagyméretű tesztpálya is üzemel a B pavilonban, melyen elektromos rásegítésű és egyéb különleges (fekvő, összecsukható) kerékpárokat lehet kipróbálni, a Velencei-tó makettja körül tekerve. A bringaexpót további programok, versenyek, kerékpáros nyereményjátékok és túrabeszámolók is színesítik majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!