Csepel, Újbuda, Rákosmente: négy új kerékpárút

2012. február 13. 16:01

405 millió forintból négy új kerékpárútszakasz készült el Budapest XI., XVII. és XXI. kerületében. Az Ady Endre úton, a Bogdánfy utcában és a Pesti úton megvalósult fejlesztésekhez 322 millió forintos támogatást nyújtott az Európai Unió.

2012. február 13. 16:01

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Közép-magyarországi Operatív Program „Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése” c. pályázati felhívás keretében négy fejlesztés kivitelezését fejezte be 2011 decemberében – írja a Turizmus Online. Összesen 405 millió forintból Rákosmentén a Pesti úton két szakaszon, Csepelen az Ady Endre úton és Újbudán a Bogdánfy utcában épült kerékpáros infrastruktúra.

Vitézy Dávid korábban az Újbuda TV-nek nyilatkozva elmondta, a Bogdánfy utcában megvalósult kétoldali, irányhelyes kerékpársávok kialakítását is tartalmazó beruházás 98 millió forintba került, ebből 57 millió forint volt európai uniós forrás. Ez a kerékpárút biztosítja Dél-Buda kapcsolatát a Móricz Zsigmond körtérrel, illetve Pest felé.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!