Budapesti kerékpárosok versenye szobakerékpáron

2012. február 06. 12:16

Az Indoor Kerékpár Budapest Bajnokságon 10 női és 27 férfi versenyző mérte össze tudását. A nőknél Schupp Lilla, a férfiaknál Tóth Marcell végzett az élen.

2012. február 06. 12:16

A Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub és a Budapesti Kerékpáros Szövetség 2012. február 5-én rendezte meg első alkalommal az egyéni Indoor Kerékpár Budapest Bajnokságát a Millennium Wellness indoor kerékpár termében. Ezzel versenyzési lehetőséget biztosítottak a téli, az országúti kerékpárosok számára holtszezonnak tekinthető időszakban, kényelmes körülmények között.  

A 9 férfi és 3 női korosztályban korosztálytól függően 8, 10 illetve 15 perc alatt kellett a lehető legnagyobb távot megtenni, egyformán beállított terhelés mellett. Az összesen 10 női és 27 férfi versenyző közül a nőknél Schupp Lilla, míg a férfiaknál Tóth Marcell (Budai Sziklák SE) nyerte el az elsőségért járó bajnoki pólót. A rendező Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub versenyzői közül négyen dobogós helyen zárták a napot.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!