Lefújták a gyenesdiási kamufesztivált

2015. augusztus 04. 11:20

Már a nyitónapon lefújták az Index információi szerint egyébként is gyanús II. C+ Fesztivált. A szervezők még az előző évi pénzekkel is tartoznak, Szolnokról kitiltották a rendezvényt, az új, gyenesdiási helyszínen pedig mindössze harminc ember bulizott.

2015. augusztus 04. 11:20

Lefújták az idén Gyenesdiáson megrendezett C+ fesztivált a szervezők, miután a nulladik napon összesen 19 ember vásárolt napijegyet. A fesztivált szervező cég még a tavalyi fellépőknek is tartozik, ráadásul az egyik szervezővel kapcsolatban felmerült a hűtlen kezelés gyanúja is.

Az Index helyszíni riportere szerint nagyjából harminc vendég vett részt az első napon, napijegyet összesen 19-en váltottak. A vendéglátósok visszakövetelték a pénzüket, de még a fesztivál dolgozóit sem fizették ki, ők a főszervezői sátornál álltak sorba. A tudósítás szerint a káoszban végül mindenkit ingyen engedtek be. A helyszínt végül rendőrök és biztonsági őrök ürítették ki.

A fellépők sora egyébként elég színes volt: Demjén Ferenc, az Omega Oratórium, az Edda, A Magna Cum Laude, Caramel és Kis Grofó mellett olyan zenekarok is a listán voltak, mint az Ismerős Arcok, a Szkítia és a Palmetta népi metálzenekar. 

A 2014-es C+ fesztivált még Szolnokon tartották, ahol ingyen kapták a területet. Azóta azonban kiderült, hogy több fellépőt nem fizettek ki, ahogy a terület rendbetételéért felelős önkormányzati céget sem – írta szombaton az Index.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ego.sum.via.veritas
2015. augusztus 05. 11:06
Akkor a fitymasz vezérkar most hol fog bulizni ? A c+ -os csapat szép sorban : Orbánc Piktor , a Balog és a Dajcsfür.. bocs dajcs...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!